José Ramón Amondarain guanya el premi Vila de Santanyí d'arts visuals

Obté 5.000 euros per l'obra guanyadora, que s'incorpora a la col·lecció municipal d'art contemporani 

José Ramón Amodanrain ha guanyat el VIII Premi Vila de Santanyí d'arts visuals, segons ha informat l'agència Efe a través d'un comunicat de l'Ajuntament del municipi. L'artista rebrà 5.000 euros per l'obra guanyadora, que s'incorpora en la col·lecció municipal d'art contemporani. A més, el Consistori cedirà la casa de la cultura de les Cases Noves per organitzar una exposició individual.

Un total de 70 obres s'han presentat al certamen. El jurat que les ha valorades ha estat format per Imma Prieto, José Maldonado, José Maria Lafuente i Fernando Castro, que han destacat "l'alt nivell" de les propostes presentades. El jurat ha atorgat la Menció d'Honor a les artistes i germanes bessones Gema i Mònica del Rey Jordà per la seva obra  Yo soy, Anónimas.

Els altres artistes finalistes són Olalla (Valdericeda) Gómez amb  Tierra de nadie, Mariana Sarraute amb  Decode 001, Lucía Gomez Carrión amb  Unfinished Bussines, Roser Caminal amb  The ship of fools, María José Ribas Bermúdez amb  Ola, Pablo Bellot amb  Negro sobre blanco ( Tiempos nuevos tiempos salvajes), Miguel García Membrado amb  List of burned books in Germany in 1933, Marina Planas Antich amb  Lo que hubiese visto Martin Parr, Rafael Munárriz amb  Hacia la curva cerrada fig. 4, Xim Llompart amb  Tejado y escuela i Juan Falcón amb  LINE_.

Les setmanes vinents es podrà veure una exposició que recull aquestes obres a la casa de la cultura les Cases Noves de Santanyí.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF