Les Jornades de Dansa de Menorca es nodreixen del professorat de l'Institut del Teatre

L'activitat s’efectuarà a l’Orfeó Maonès i es desenvoluparan diferents tallers de treball dirigits a alumnes a partir de 13 anys

El pianista Luis Carmona i les professores Natàlia Vinyes i Montse Llopis participaran a partir de dijous en la catorzena edició de les Jornades Internacionals de Dansa de Menorca, iniciativa que organitza Alba Estudi de Dansa. Durant les Jornades, que s’efectuaran a l’Orfeó Maonès i finalitzaran el diumenge, es desenvoluparan diferents tallers de treball i estan dirigits a alumnes a partir de 13 anys. Una vegada concloguin les classes s’impartirà un col·loqui amb les professores amb els dubtes que puguin sorgir sobre la formació dels ballarins.

Natàlia Vinyes és professora de dansa contemporània. Titulada per l’Institut del Teatre de Barcelona en l’especialitat de dansa clàssica i contemporània, va estudiar a Nova York formant part de diverses companyies de dansa com Dart, Trànsit i Metros. A més, com a coreògrafa ha treballat al Gran Teatro de la Zarzuela, Dagoll Dagom, Accés Teatre o el Teatre Nacional de Catalunya. Actualment és directora de l’escola de dansa el Magatzem de Barcelona i forma part del professorat del Conservatori Superior i Professional de Dansa de l’Institut del Teatre.

D’altra banda, Montse Llopis és titulada pel Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid en l’especialitat de dansa clàssica. Té més de 25 anys d’experiència com a docent. Des del 2008 forma part del professorat del Conservatori Superior i Professional de Dansa de l’Institut del Teatre. Finalment, Luis Carmona és titulat pel Real Conservatorio Superior de Música de Madrid. Estudià composició i piano a la Manhattan School of Music de Nova York i ha treballat per al Ballet Nacional d’Espanya, Joffrey Ballet, Jeu Ballet du France, Roses o ImPulsTanz, entre d’altres. Ha editat tres discos per a classes de dansa i ha compost diferents partitures per a teatre, dansa i cinema.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF