Publicitat
Publicitat

Jordi Savall, distingit amb el premi Atlàntida 2013

El Gremi d'Editors de Catalunya reconeix el músic d'Igualada pel seu compromís en la defensa del valor de la cultura i per la seva contribució al foment de la lectura

El Gremi d'Editors de Catalunya ha distingit Jordi Savall amb el Premi Atlàntida 2013, guardó que la institució atorga anualment des del 1986 a "una personalitat de reconegut prestigi que s'hagi distingit per la seva contribució al foment de la lectura i del món del llibre i, també, pel seu compromís en la defensa del valor de la cultura i de la propietat intel·lectual". El guardó es lliurarà l'11 de desembre, en el marc de la 28a Nit de l'Edició, a l'Auditori de La Pedrera.

Durant la Nit de l'Edició, Jordi Savall pronunciarà una conferència amb el títol 'El poder de la música: dels sentits a la memòria'. Farà la glossa del guanyador l'editor Jaume Vallcorba. El jurat també ha fet dues mencions especials a les llibreries Laie i La Central, per la seva decisiva contribució a la difusió del llibre i de la lectura.

Premi Memorial Ferran Lara a l'equip de La Impossible Llibreters

La Cambra del Llibre de Catalunya, institució integrada pel col·lectiu editorial i els sectors afins com llibreters, distribuïdors o indústria gràfica, atorgarà aquest any el 19è Premi Memorial Ferran Lara a l'equip de La Impossible Llibreters, format per Olga Federico, Mireia Perelló i Tono Cristòfol, pel seu esperit emprenedor, havent creat un espai actiu i amatent al món editorial a Barcelona. El premi Ferran Lara guardona anualment la tasca d'un jove emprenedor en el món editorial.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF