Joaquín de Luz dirigeix demà al teatre Principal de Maó la Danse Menorca Gala

El primer ballarí del New York City Ballet i Premi Nacional de Dansa de 2016 impulsa un espectacle que convertirà Menorca en l'epicentre mundial de la dansa

El Teatre Principal de Maó acollirà demà la Danse Menorca Gala, un esdeveniment que congregarà grans estrelles internacionals procedents de prestigioses companyies, com el Ballet Nacional d'Espanya, el New York City Ballet i la Bodyfraffic de Los Angeles. El primer ballarí del New York City Ballet i Premi Nacional de Dansa de 2016, Joaquín de Luz dirigirà l'espectacle. A més, el compositor i pianista menorquí, Marco Mezquida ha posat a disposició del coreògraf Guzmán Rosado una peça que s'estrenarà mundialment, inspirada en l'entorn natural de Menorca.

Així, la Danse Menorca Gala convertirà Maó en l'epicentre mundial de la dansa durant unes hores, gràcies a la presència de ballarins convidats de les millors companyies. Joaquín de Luz ha reconegut que "és un luxe que tots els ballarins que formen part del projecte vulguin ser aquí i que ens donin suport perquè segueixi endavant, un projecte que creix cada any i amb una visió de futur". De Luz també ha posat èmfasi en el fet que "l'ingredient que fa aquesta gala única és que es crea un ambient familiar dins i fora de l'escenari. Tothom és igual, sense egos ni protagonismes", sentencia el director.

L'espectacle, que es representarà a partir de les 21 h, està organitzat per Alba Estudi de Dansa i per la companyia de representació i gestió musical Manangelment, amb el suport de l'Ajuntament de Maó, el Consell Insular de Menorca, la Fundació del Teatre Principal de Maó i de Mongofre World Heritage. Queden poques entrades a la venda, que es poden adquirir a les taquilles del teatre Principal.

EDICIÓ PAPER 23/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF