CINEMA

Jaume Carrió i Laura Gost, cap als Goya

El curtmetratge d'animació 'Woody and Woody' comença la cursa cap als premis del cinema

L'equip del curtmetratge 'Wood and Woddy', encapçalats pel director, Jaume Carrió, i la guionista, Laura Gost, s'han reunit aquest dimecres a la botiga de discos Xocolat de Palma per viure plegats la possible nominació als premis Goya. La incertesa i els nervis s'han fet evidents, malgrat que ha estat el primer dels guardons a ser dits i per ordre alfabètic. A la quarta han dit el nom de 'Woody and Woody': estaven nominats al premi de millor curtmetratge d'animació. 

Laura Gost: “Volem que Woody Allen vegi el nostre curtmetratge ‘Woody and Woody”

Crits d'alegria i abraçades entre l'equip, que partirà el 4 de febrer cap a Madrid a viure la gala dels premis més prestigiosos del cinema espanyol. Segons el director, Jaume Carrió, "ara ens caldrà fer molta difusió, ja que per molt bona que sigui una pel·lícula, si la gent no la coneix, no vas enlloc; has de fer-te visible per poder optar al premi", ha assenyalat a aquest diari.

A partir d'ara, per a l'equip de 'Woody and Woody' comença una campanya de difusió del seu curtmetratge d'animació fet des de les Balears i per joves talents, i amb la veu de Joan Pere. 

Jaume Carrió: "Els cineastes de les Illes no confien en la seva llengua per contar històries"

Carrió encara no sap quins beneficis li pot reportar estar nominat: "Em conform a tenir el caparrot de Goya a casa", recalca el director. 

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF