Publicitat
Publicitat

Obituari

Mor la cantant de jazz Jane Harvey als 88 anys

Va formar part de les orquestres de Benny Goodman i va col·laborar amb Duke Ellington

Jane Harvey , cantant de jazz i col·laboradora de figures com Duke Ellington i Benny Goodman , ha mort als 88 anys casa seva, a Los Angeles ( EUA ), com a conseqüència del càncer que tenia , segons han informat diversos mitjans locals . La seva trajectòria professional va començar amb aparicions ocasionals al famós club Cafè Society del Greenwich Village de Nova York , propietat de Barney Josephson .

El 1946 es va unir a la cèlebre Orquestra Desi Arnaz , liderada pel músic d'origen cubà que li donava nom , al costat del qual va gravar ' A R ainy Night in Rio ' . No van ser les seves úniques gravacions . Al costat de l'orquestra Goodman va  deixar  per a la posteritat temes com ' You Brought a New Kind of Love to Me ', ' Close as Pages in a Book ' i ' Only Another Boy and Girl' .

A finals dels anys 50 es va incorporar a l'orquestra de Duke Ellington , a qui havia acompanyat en la dècada prèvia en cançons com "A H undred D reams F rom N ow " . El 1958 va abandonar temporalment la carrera per criar el seu fill , que es va mantenir activa fins poc abans de la seva mort amb actuacions locals .

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF