Cinema
Cultura 30/08/2013

Hugh Jackman rebrà el Premi Donostia del Festival de Cinema de San Sebastián

El certamen reconeix la versatilitat i la capacitat polifacètica de l'intèrpret, que ha aconseguit "arribar a públic de totes les edats"

Efe
1 min

San SebastiánL'actor australià Hugh Jackman, considerat una de les estrelles més conegudes del panorama cinematogràfic actual, rebrà el Premi Donostia del Festival Internacional de Cinema de San Sebastián. L'intèrpret del superheroi Lobezno a 'X-Men' rebrà el màxim guardó de Zinemaldia el proper 27 de setembre, la mateixa data en què es projectarà 'Prisoners', l'última pel·lícula que ha protagonitzat. En la seva 61a edició, el certamen també distingirà amb el Premi Donostia l'actriu Carmen Maura.

Els responsables del premi han valorat la "versatilitat" de Hugh Jackman, que gràcies a la seva capacitat "polifacètica" ha aconseguit "arribar a públics de totes les edats" i sembrar "grans èxits tant a la gran pantalla com als escenaris". L'actor, que va fer la seva primera aparició rellevant al cinema com a Lobezno d''X-Men', va estar nominat als Oscars i ha estat guardonat amb un Globus d'Or per la seva interpretació de Jean Valljean al musical 'Els miserables'. Jackman també ha destacat dalt dels escenaris de Broadway amb obres com 'Hugh Jackman - Back', i l'any passat va rebre un premi Tony.

stats