Enbreu
Cultura 07/06/2013

Ja t'ho diré, retorn feliç amb data de caducitat

El quintet viatjà ahir fins a Mallorca per presentar el concert que faran el proper 6 de juliol a Porreres

M. Pinya
1 min

Tornen després de deu anys, però només per oferir un tast exprés dels seus directes. Cinc concerts als quatre llocs que marcaren la seva trajectòria de desset anys: Salt, Barcelona, Mallorca i Ciutadella. L'experiència ja es pogué viure aquest cap de setmana passat a La Mirona de Salt, a Girona, i el resultat va ser "emotiu i intens, amb un feedback del públic molt agradable".

El quintet viatjà ahir fins a Mallorca per presentar el concert que faran el proper 6 de juliol a Porreres. "Sempre ens hi hem sentit molt bé, a Mallorca, de fet aquí hi gravàrem el nostre primer disc", recordaven ahir davant els mitjans.

El retrobament, amb data de caducitat -el concert de Ciutadella del 19 de juliol tancarà aquesta minigira- es gestà fa un any i mig en un dinar. Per ajudar-los a donar forma al repte de tornar a tocar plegats acudiren al músic mallorquí Toni Pastor, qui "ens ha fet d'entrenador i ens ha aportat el to contundent però mediterrani que cercàvem per a aquests concerts", apuntaven ahir.

Ja t'ho diré enregistrarà com a mínim una actuació, segurament la de Ciutadella, amb la intenció de "tenir un document sonor d'aquesta trobada". Les entrades per als concerts només es poden adquirir a la web del grup: www.jathodire.com.

stats