Publicitat
Publicitat

Teatre

El Versus recupera la programació d'autors emergents

Amb 'Infecte', 'Magnetismes' i 'Gairebé' el director de la sala Ever Blanchet ha explicat que la seva voluntat és oferir espectacles de nous creadors

El Versus Teatre de Barcelona recupera la programació d'autors emergents amb la presentació dels espectacles 'Infecte', d'Alberto Ramos, 'Magnetismes' d'Elisenda Guiu i 'Gairebé' de Carles Algué. "Em fa il·lusió presentar tres autors que no sé qui són", ha explicat el director de la sala, Ever Blanchet, que ha apuntat que la seva voluntat és oferir espectacles de nous creadors i fins i tot rescatar-ne alguns, com 'Kyla'.

El Versus gairebé ha doblat el nombre de funcions a 400, entre les quals se situen les pròxims tres estrenes. La primera és 'Infecte', que s'estrena aquest dijous a càrrec de la companyia Batalle Teatre, i segons ha explicat Ramos, planteja un conflicte a partir de l'aparició d'un virus informàtic, que degenera en un virus de caràcter més orgànic.

A partir del 15 d'abril, 'Gairebé' plantejarà l'experiment de Carles Algué que explica la història d'amor amb dosis de thriller de dos personatges "foscos, que viuen una realitat marginal". 'Magnetismes', d'Elisenda Guiu es podrà veure a partir del 24 d'abril i explica les situacions de personatges en conflicte amb un rerefons d'històries quotidianes vinculades a la crisi.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF