Publicitat
Publicitat

PROJECCIÓ EXTERIOR

Il·lustradors de les Balears participen en la Fira FIL de Guadalajara, Mèxic

Aina Bestard, Bàrbara Sansó, Canizales, Tatum, Marta Masana, Nívola Uyá i Saeta són alguns dels autors presents a la trobada internacional 

Els il·lustradors Aina Bestard, Bàrbara Sansó, Canizales, Tatum, Marta Masana, Nívola Uyá i Saeta participen aquests dies de la Fira Internacional del Llibre FIL de Guadalajara, a Mèxic, amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

També hi són presents els editors Mireia Trius, de Zahorí de Ideas, que publica els il·lustradors Aina Bestard i Víctor Escandell; i Sebastià Marí, editor de Disset Edicions, que acaba de publicar el còmic 'Pasmados' del dibuixant Max.

L'objectiu de la presència dels illencs en aquesta fira "és establir contactes i mantenir reunions amb editors internacionals", diu l'IEB en un comunicat.

Els artistes també prenen part en un fòrum internacional d'activitats de promoció, en què presentaran el programa d'ajudes a la traducció i publicació, i en el qual intervenen representants de Noruega, Suècia, Dinamarca, Bèlgica, Holanda, Polònia, Mèxic, Israel i l'Argentina.

La Fira Internacional del Llibre de Guadalajara, FIL, es du a terme del 26 de novembre al 4 de desembre i és la 30a edició del certamen, amb l'Amèrica Llatina com a convidada d'honor.

Etiquetes