TEATRE

Humor i emoció amb 'La Zanja', al Teatre del Mar

El darrer espectacle de la companyia Titzina Teatro es representa del 15 al 25 de febrer

L'espectacle 'La Zanja' de la companyia Titzina Teatro arriba a Palma. Ho fa entre el 15 i el 25 de febrer al teatre del Mar de Palma. L'obra és interpretada i dirigida per Diego Lorca i Pako Merino, que també són els responsables de la dramatúrgia. 

La Zanja narra la història de Miquel, tècnic d’una multinacional minera, que arriba a una explotació de la companyia a Amèrica del Sud. Alfredo, el batle, i la seva comunitat esperen aquest nou  “descobridor”. S'hi produeix el reencontre de dos mons i maneres diferents d’entendre la vida. Les ambicions, oportunitats i conseqüències de la implantació de la mina marquen el futur del poble i les relacions entre els veïns.

Diego Lorca i Pako Merino es varen conèixer l'any 1999 a l'Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq de París. Després d'estudiar i treballar en diverses companyies internacionals, l'agost de 2001 varen fundar Titzina, amb seu a Cerdanyola del Vallès (Barcelona).

Titzina s'ha consolidat com una companyia de teatre de creació amb un marcat estil propi, que alguns defineixen com a "Segell Titzina”, un treball de periodisme antropològic d'entrevistes i convivències investigant, endinsant-se en la vida d'altres persones i abordant realitats moltes vegades desconegudes per transportar a l'escenari el més destacable de l'ésser humà, des d'un punt còmic, irònic i alhora tràgic.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF