Publicitat
Publicitat

Ara Mateix

Palma: Sanne Huijbregts, Pep Garau, Xavi Torres, Thomas Rolff & Felix Schlarmann

La cantant holandesa Sanne Huijbregts es va graduar el juny de 2016 amb un 9,5 i una menció especial per creativitat al Conservatori d'Amsterdam. Amb les junior big bands de Peter Guidi va aconseguir molta experiència en escenaris com el Bimhuis, el Nort Sea Jazz Festival i el Concertgebouw. A més, va guanyar dos premis solistes al Festival de Meerjazz 2009 i el PCC 2010.

Pep Garau és graduat en música moderna al Conservatori del Liceu i ha actuat i gravat amb músics de diferents àmbits, com Salvador Font Trio i Jordi Bonell, Jorge Pardo & OCSIB, Toni Vaquer Big Band, Perico Sambeat Workout i Noel Gallagher (ex d'Oasis).

Per la seva banda, Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic de l'Estat, i actualment viu a Amsterdam, on ha finalitzat el màster de jazz i la llicenciatura de clàssic després de graduar-se amb matrícula d'honor a l'ESMUC.

L'exguitarrista Thomas Rolff (1964) va canviar el contrabaix com a instrument principal el 2008. Atret pel seu so, la funció rítmica i la mida de l'instrument, la tria no va ser cap decepció. Des de llavors, ha tocat amb molts dels principals músics de jazz dels Països Baixos, com ara Benjamin Herman, Maarten Hogenhuis, Peter Beets, John Engels i molts d'altres.

Finalment, Felix Schlarmann va ser educat al Conservatori d'Amsterdam i a la Manhattan School of Music. A més de tenir el seu propi grup, és membre de la formació de powerjazz holandesa Bruut!, que ja ha actuat en el North Sea Jazz Festival i en molts d'altres festivals internacionals.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF