Música

Herbie Hancock, Djavan i Wynton Marsalis actuaran al Festival de Jazz de Barcelona

Entre les primeres confirmacions també hi ha Ludovico Einaudi, John Scofield i Ron Carter

El Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona ha anunciat aquest dijous alguns dels artistes que actuaran en la seva 51a edició, que se celebrarà a la tardor. Entre les confirmacions destaquen noms com Herbei Hancock, Ron Carter, Djavan, John Scofield i Kyle Eastwood, a més d'Andrea Motis, que serà la protagonista del retrat d'artista.

El Palau de la Música serà novament una de les seus principals del festival. Hi actuaran Herbei Hancock (26 d'octubre), Djavan (14 de novembre), La Locomotora Negra homenatjant el 'Concert sacre' de Duke Ellington (15 de novembre) i The Golden Gate Quartet (13 de desembre), a més del que farà Wynton Marsalis amb la Jazz Lincoln Center Orchestra el 28 de febrer, és a dir, fora del calendari habitual del festival.

L'Auditori acollirà concerts com el de Ludovico Einaudi el 7 de novembre, que servira per presentar el projecte 'Seven days walking'. També estan programats a L'Auditori Chicuelo & Marco Mezquida i Dorian Wood. I pel Barts hi passaran Richard Bona & Alfredo Rodríguez, Kyle Eastwood, el Ron Carter Quartet, The Campbell Brothers, Angélique Kidjo, Martirio amb Chano Domínguez i John Scofield amb Jon Cleary. També hi haurà concert a l'Apolo, Luz de Gas, el Conservatori del Liceu i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Dins de la programació del festival s'hi inclouen novament les actuacions del cicle flamenc ¡De Cajón!, amb artistes com Rafael Riqueni, Estrella Morente, Las Migas i Los Farrucos.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF