LITERATURA

Guillem Gavaldà, guanyador del premi de poesia Miquel Bauçà

La segona edició del certamen literari felanitxer atorga el guardó al jove català per l'obra 'Brànquies'

El jove de 20 anys Guillem Gavaldà (Cerdanyola del Vallès, 1997) ha estat el vencedor de la segona edició del Premi de Poesia Miquel Bauçà, dotat amb 1.000 euros i que atorga l' Ajuntament de Felanitx, per l'obra ' Brànquies'. El reconeixement serà entregat aquest dijous a les 20 hores a la Casa de Cultura de Felanitx en un acte en el qual el grup Vers Endins farà un concert recital.

Al certamen s'han presentat 32 originals i el jove de Cerdanyola, estudiant de Filologia Clàssica, n'ha resultat ser el guanyador amb un poemari que tracta "la passió i el desig i ho aboca a través de l'element de l'aigua", ha assenyalat l'escriptor a l'ARA Balears ara que és a Mallorca per rebre el premi.

"Vaig decidir presentar-me al concurs perquè sabia que l'any passat l'havia guanyat Hilari de Cara, un autor que m'agrada molt i seguesc. Per a mi, però, ha estat tota una sorpresa ser-ne el vencedor", hi ha afegit Gavaldà, que aprofitarà l'avinentesa per endinsar-se en la poesia de l'autor felanitxer Miquel Bauçà. "S'obre una porta a descobrir la seva veu poètica".

L'editorial Adia editarà el llibre a l'agost coincidint amb les festes de Sant Agustí de Felanitx.

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF