El Gremi de Llibreters celebrarà una Festa del Llibre del 20 al 23 de juliol

L'esdeveniment es farà en diferents barriades de Palma per tal d'evitar aglomeracions 

El Gremi de Llibreters de Mallorca farà entre els dies 20 i 23 de juliol de 2020 una Festa del Llibre, que tindrà lloc a diferents places de Palma. Aquesta celebració culminarà el dijous 23, amb la jornada nocturna 'Llibreries al carrer', entre les 17 i les 23 h, i tindrà un format descentralitzat: les llibreries ocuparan les places i carrers del seu barri. Està previst que les llibreries del Gremi se situïn per barriades, concretament als espais de la plaça Major, la plaça dels patins, la plaça de Fleming, el carrer de Blanquerna, la plaça d'Espanya, la plaça de l'Olivar, la Feixina i el Born.

Amb aquesta celebració, el gremi col·labora amb l'Associació d'Editors i les diferents associacions de veïns de cada barri. A més, a cada plaça o carrer hi haurà un escenari on es prepararan activitats diverses, sempre complint les mesures d'higiene i seguretat necessàries requerides per les administracions per evitar contagis.

A més, l'entitat aprofita la festa per preparar una campanya de promoció que ajudi a reactivar el sector. Funcionarà a través d'un carnet-mapa que es repartirà a les llibreries i servirà de joc perquè les famílies participin en la festa de manera activa i lúdica i, alhora, també té l'objectiu de promoure el foment de la lectura.

L'esdeveniment també tindrà lloc a Inca, on les llibreries de la ciutat s'organitzaran per sortir al carrer i proposaran activitats. La iniciativa té el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la cessió dels espais per part de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma i l’Ajuntament d’Inca.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF