LITERATURA

El Gremi de Llibreters de Mallorca comença la campanya de foment de la lectura de Nadal

Catorze llibreries han instal·lat bústies per als Reis Mags en què els infants poden dipositar les cartes amb els llibres que voldrien llegir i participar en un sorteig 

El Gremi de Llibreters de Mallorca, amb el suport del Consell de Mallorca, torna a llançar una nova campanya de Nadal de foment de la lectura sota el lema 'Els llibres que voldria llegir'. Enguany, aquesta campanya està especialment adreçada a lectors i clients de les llibreries de Mallorca amb infants de fins a deu anys i té com a objectiu promoure la lectura com a activitat per a les festes nadalenques entre els més petits.

Un total de 14 llibreries de Mallorca han instal·lat bústies per als Reis Mags en què els infants podran dipositar les cartes amb els llibres que voldrien llegir i que es troben entre els seus desitjos per l'any que ve. Finalment, cada llibreria farà un sorteig entre les cartes lliurades, i a partir del dia de Reis es repartiran els llibres als nins guanyadors. Les llibreries que participen en la campanya de Nadal són Agapea, Baobab, Born de Llibres, Curolletes, Drac Màgic, Embat, Espirafocs, La Biblioteca de Babel, Literanta, Llibres Colom, Lluna, Quars, Quart Creixent i Rata Corner.

Les llibreries també acompanyaran aquesta campanya amb activitats durant totes les festes, després de les quals els petits podran aprofitar per escriure les cartes als Reis d'Orient i demanar-los els llibres que volen llegir o regalar. 

Així mateix, el Gremi de Llibreters de Mallorca convida tots els lectors de l'illa a recomanar les seves lectures per a aquest Nadal. A Facebook i a Twitter, amb el hashtag #lecturanadal i etiquetant @gremillibreters.mallorca i @llibreters, els lectors podran donar a conèixer quines han estat les seves lectures preferides i que recomanen a la resta de la comunitat lectora aquestes festes.

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF