El Gremi de Llibreters de Mallorca ultima els preparatius de Sant Jordi

Entre les novetats hi ha una gimcana i la presència de floristeries

El Gremi de Llibreters de Mallorca es prepara per celebrar Sant Jordi, la data favorita de les llibreries i els lectors. Dilluns 23 d'abril sortiran als carrers de Palma entre 25 i 30 llibreries amb la seva habitual exposició de llibres, per apropar el llibre i la lectura a les persones. Les paradetes s'ubicaran, com altres anys, a la zona de Cort, Sant Miquel i la plaça Major, i enguany comptaran amb dos escenaris –un dels quals per cortesia del diari ARA Balears, ubicat a la plaça de Cort– en els quals es duran a terme diverses activitats que se centraran, durant el matí, en la paraula, mitjançant recitals i sessions de gloses, i en la música i la família durant l'horabaixa, amb les actuacions musicals de Roger Pistola, Vers Endins i Roig. 

Una de les novetats d'enguany és una gimcana intergeneracional, en la qual podran participar, en equip, individus i grups de diferents edats. Els guanyadors podran adquirir llibres de manera gratuïta. Dues floristeries pujaran a la plaça Major per vendre, durant tot el dia, roses, símbol d'aquesta data tan destacada. 

A la presentació de la nova edició de Sant Jordi hi han assistit membres del Gremi de Llibreters acompanyats per la seva presidenta, Maria Barceló, Llorenç Carrió –regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística– i Francesc Miralles –conseller de Cultura, Patrimoni i Esports.  

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF