El Govern crea el Consell de la Cultura de les Illes Balears

Es tracta d'un nou organisme de participació, assessorament i coordinació entre les institucions i el teixit cultural i social 

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha posat en marxa el Consell de la Cultura de les Illes Balears (CCIB) com a nou espai per a la participació i democratització de la cultura. D'aquesta manera, volen situar la cultura al centre de les polítiques públiques. 

L'objectiu d'aquesta nova conselleria és el de donar més centralitat a la cultura i, a més, té la missió d'intensificar i millorar la coordinació entre els agents que componen el teixit cultural de les Illes Balears.

Entre les seves funcions hi ha les d'elaborar propostes i informar sobre les mesures principals en matèria de cultura del Govern de les Illes Balears; contribuir a fer del Consell de la Cultura un organisme obert a la societat, a través d'una metodologia de treball participativa, col·laborativa, eficaç i flexible; proposar membres dels jurats o comissions, i participar en la definició dels sistemes d'ajuts i fons per a projectes culturals, entre d'altres. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF