Publicitat
Publicitat

Francesc Casadesús, nou director del festival Grec

El fins ara director del Mercat de les Flors ha sigut escollit en un concurs públic que s'ha allargat més del compte

L'ICUB ha decidit –per fi– el nom del nou director del festival Grec, després de mesos d'un nomenament encallat. El guanyador del concurs públic és Francesc Casadesús, el director del Mercat de les Flors els últims 8 anys, que ara ocupava aquest càrrec també en pròrroga, a l'espera del successor que surti d'un altre concurs públic que també s'ha allargat. L'ICUB ha especificat que "Jaume Collboni es va comprometre fa unes setmanes que el festival Grec tingués director abans d’acabar novembre", i el nomenament s'ha fet públic el dia 30 d'aquest mes.

L'Ajuntament ha especificat que ha sigut "la comissió d’assessors especialistes del concurs per a la direcció del festival Grec" qui s'ha reunit avui durant prop de 6 hores i "a la vista de la proposta artística, el seu desplegament a 3 anys vista en relació amb el sector, els públics i la ciutat i, així mateix, atenent l’adequada proposta d’internacionalització i el model de gestió plantejat" ha elevat al jurat del concurs el nom de Francesc Casadesús com a nou director del Grec Festival de Barcelona, que Jaume Collboni ha valorat a favor.

La comissió de valoració estava integrada per tres gestors de l'ICUB (Joan Anton Llinares, Valentí Oviedo i Ferran Daroca) i els membres de la comissió d’assessors eren Bet Orfila, Àlex Casanovas, Judit Vidiella, Núria Botellé, Maria Teresa Busquets i Miquel Cabal.

Els llibres que ens fan grans