'Finestres obertes', un projecte col·laboratiu per fer arribar l'art als confinats de les Illes

L'objectiu és "anar recopilant les veus poètiques i musicals que tots anem llançant des de la nostra finestra de casa"

Neix 'Finestres obertes', una plataforma en línia col·laborativa que té com a objectiu acostar la música, l'art, la literatura i molt més als confinats de les Illes Balears. Segons ha informat la plataforma a través d'un comunicat, aquesta iniciativa surt des de "la convicció que només amb generositat, solidaritat i bellesa podrem superar aquest repte enorme".

A través d'una pàgina web i una canal de Youtube, la plataforma pretén "anar recopilant les veus poètiques i musicals que tots anem llançant des de la nostra finestra de casa".

A més, per 'Finestres obertes', aquesta iniciativa té com a objectiu "connectar poetes i músics amb públic" i han remarcat que "quan superem aquest impasse, els artistes, les editorials, els espais culturals, necessitaran la nostra implicació per poder continuar amb la seva bona tasca".

Per participar en aquesta iniciativa han obert el correu electrònic: finestresobertes2020@gmail.com perquè  la població hi enviï vídeos, textos i una imatge de l'artista per poder anar creant contingut cultural per als confinats.

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF