MÚSICA
Cultura 26/06/2013

Rafael Amargo, El Cabrero i Alba Carmona, entre els convidats al Festival Flamenc d'Estiu

El certamen, que se celebra del 27 al 29 de juny, comptarà amb altres figures del flamenc com Pepe Flores, Yolanda Cortés o el 'Salao'

Efe
1 min

BarcelonaRafael Amargo, El Cabrero i Alba Carmona són algunes de les figures que actuaran al Festival Flamenc d'Estiu, conegut originàriament com Festival Flamenc de Nou Barris, que se celebrarà del 27 al 29 de juny al districte Nou Barris de Barcelona. Rafael Amargo i Iñaki Márquez són els encarregats de fer el tret de sortida del certamen aquest dijous amb la presentació de la seva 'Litúrgia Flamenca'. La cantautora catalana Alba Carmona també se suma a les actuacions del primer dia de festival.

El divendres 28 hi haurà les actuacions del sevillà 'el Cabrero' i també de la barcelonina Yolanda Cortés, una dels joves valors del flamenc que va entrar en aquest món a través de l'escola de la seva mare, la Tani, i que ha compartit escenaris amb Montse Cortés i Miguel Poveda.

El Festival Flamenc d'Estiu conclourà el dissabte 29 amb l'actuació del ballarí i coreògraf mataroní Pepe Flores i amb l'última joia del flamenc català, José Antonio Martín, el 'Salao', que va guanyar el Festival Yunque Flamenco 2011.

En les 14 edicions del festival han passat per Nou Barris primeres figures del panorama flamenc actual com José Mercé, Miguel Poveda, Mayte Martín, Chano Domínguez, Pitingo, Rafael Amargo, Antonio Canales, Enrique Morente o Arcángel.

stats