El Festival Jazz Palma 2021 es farà del 5 al 13 de febrer

El període de presentació de propostes restarà obert fins al 30 de setembre 

L'Ajuntament de Palma ha obert aquest dijous el termini de presentació de propostes per al Festival Jazz Palma 2021, que es farà entre el 5 i el 13 de febrer. La convocatòria, que restarà oberta fins al proper dia 30 de setembre, servirà per confeccionar la programació de la segona edició d'aquest festival, recuperat enguany per part de Cort 30 anys després de la seva desaparició. 

La primera edició va tenir una gran resposta per part del públic, amb gairebé 6.000 persones que gaudiren d'alguns dels concerts o activitats del festival. L'Ajuntament ha anunciat que l'esdeveniment aplegà un total de 22 concerts i que arribà a diferents barris de la ciutat, a més de centres escolars amb diferents propostes familiars i educatives. 

Cort ha assenyalat que la convocatòria per al 2021 s'adreça a músics, grups professionals, promotors i entitats culturals que tinguin capacitat d'oferir una proposta musical per a un públic adult o infantil. S'hi poden presentar projectes de qualsevol tipologia dins el gènere del jazz. 

El Consistori ha subratllat que l'admissió en aquesta convocatòria planteja dues línies de propostes. Per una banda, la contractació de músics o grups musicals i, per una altra, la contractació de concerts o activitats educatives relacionades amb el món del jazz, com puguin ser tallers o conferències dirigides a centres educatius. 

Tota la informació i el procediment per a la presentació de propostes es pot consultar a partir d'aquest dijous a la web  www.palmacultura.cat.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF