Pedra Viva i l'Agrupació Musical de Ciutadella estrenen la BSO de 'West Side Story'

Una de les principals novetats és l'obertura del certamen fora de Ciutadella i, per primera vegada, un dels seus espectacles es durà a terme a la zona de llevant, a la fortalesa de la Mola, de Maó

Ciutadella ultima els preparatius per acollir aquesta nit, a partir de les 21 h, a les Pedreres de s'Hostal de Líthica l'actuació de l'orquestra de l'Agrupació Musical de Ciutadella que interpretarà la banda sonora original de tot un clàssic del cinema, 'West Side Story'. La projecció de seqüències del film complementarà la posada en escena a l'aire lliure. El Festival Pedra Viva organitza l'acte que, a més, farà una segona actuació, prevista per a divendres a les 21 h a la fortalesa de la Mola, a Maó.

El Festival Pedra Viva organitza el doble concert coincidint amb el centenari del naixement del compositor Leonard Bernstein. A banda de la seva faceta de pianista i director d'orquestra, Bernstein és un dels referents de la composició de bandes sonores de pel·lícules. En aquest sentit, una de les seves obres més famoses és la del musical 'West Side Story'.

Una de les principals novetats d'enguany del Festival Pedra Viva és l'obertura del certamen fora de Ciutadella. Així, per primera vegada un dels seus espectacles es durà a terme a la zona de llevant, a la fortalesa de la Mola de Maó. Aquest pas per creuar l'illa és una aposta dels organitzadors per descentralitzar la seva activitat cultural i compartir-la amb la resta del públic de Menorca. Les entrades per als concerts poden adquirir-se a la pàgina www.pedravivamenorca.com, a la cafeteria Ànima, de Ciutadella, i a les taquilles de l'escenari de la representació el mateix dia de l'espectacle.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF