Família, què podem fer?

Dissabte, 7 de març

Fira del Ram. El gran parc d’atraccions de Mallorca torna a obrir al polígon de Son Fusteret de Palma fins dia 19 d’abril. De dilluns a divendres entre les 16.30 h i les 23.30 h i els divendres i dissabtes fins a la 1 h de la matinada. Els caps de setmana l’horari d’obertura és d’11 a 23.30 h. A partir de 3,50 euros cada atracció.

‘Sopa de carabassa’. El pallasso Andreu narrarà un contacontes a les 11 h a la Biblioteca Josep Maria Llompart de Palma (carrer de l’Emperadriu Eugènia, 6). Activitat gratuïta recomanada per a menuts a partir de 3 anys acompanyats d’un adult.

Vela llatina. Amics de la Mar Menorca fa una sortida en un llaüt tradicional de l’illa entre les 10 h i les 12.30 h. El punt de trobada és a la caseta de Comandància del port de Ciutadella, el centre d’interpretació del patrimoni marítim gestionat per l’associació.

‘Les dones que admiram’. Taller dedicat al Dia de la dona per a petits a partir de 5 anys. En l’activitat es farà un mural per destacar les dones més representatives de la societat. A les 11 h a la Biblioteca Infantil Nou Llevant de Palma (carrer del Cap Enderrocat, 14). De franc.

Taller d’art infantil. Els més petits podran aprendre sobre el pintor Vincent van Gogh dibuixant els seus gira-sols. El taller serà a càrrec d’Eva Barceló i es farà a les 11.30 h a la llibreria Baobab de Palma (carrer de Guillem Galmés, 17). Per a nins d’entre 4 i 14 anys. Entrada: 5 euros.

‘Dones que varen canviar el món’. La Biblioteca de Son Cladera de Palma (carrer de Cala Mitjana, 41) organitza una activitat per a infants a partir de 6 anys a les 10.30 h. Entrada gratuïta.

Curs d’escriptura per a tota la família. Curs de lettering, una tècnica per dibuixar sorprenents lletres a mà amb retoladors i aquarel·les per poder crear fons i dissenyar projectes personalitzats, per a infants d’entre 8 i 13 anys acompanyats pels pares. A les 10.30 h a la Biblioteca de les Figueretes d’ Eivissa (carrer de Navarra, 26). De franc.

‘Allau de blau!’. Recorregut per l’exposició i activitats participatives dins l’espai expositiu del CaixaFòrum de Palma (plaça de Weyler). Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l’exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades. Recomanada per a famílies amb infants a partir de 8 anys. A les 11.30 h. Entrada: 4 euros.

Barridiades. A partir de les 10.30 h al parc de les Fonts del Camp Redó de Palma. La jornada inclourà una àmplia oferta d’activitats esportives, com ara voleibol, tennis, cotxes de pedals, hoquei, bàdminton, bàsquet, futbet, psicomotricitat, atletisme, futvòlei, petanca, escacs i altres esports adaptats, com vòlei i bitlles. Els infants també hi podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’educació viària amb la participació de la Policia Local. Gratuït.

Jocs populars i ludoteca. A partir de les 11.30 h, espai infantil i ludoteca gratuïta a la terrassa del centre comercial Porto Pi de Palma. Activitats per a nins de 4 a 12 anys i espai per a mares, pares i bebès. A l’horabaixa també es pot participar en la ludoteca i en altres activitats de les 17.30 h a les 19.30 h.

‘Quan els crancs portin talons’. Àngel i Bàrbara, d’Escarlata Circus i conductors d’aquesta “acció performativa circense”, com la descriu la companyia, expliquen un conte basat en fets reals sobre una parella que fa més de trenta anys va començar a fer circ creient que podria trobar la seva llibertat i canviar el món. Fan l’exercici de descompondre la seva trajectòria circense com si fossin crancs. Revisiten el seu passat i proposen una visió de futur oberta i esperançadora. Recomanat per a infants a partir de 8 anys. A les 20 h al teatre Principal de Palma (carrer de la Riera, 2). Preu: 15 euros.

‘La patrulla canina, el musical’. Els més petits podran gaudir dels seus cans animats preferits. Podran cantar i ballar les cançons i al final hi haurà una sessió de fotografia per poder recordar aquest dia. A la Sala Dante de Palma a les 18 h. Entrada: 10 euros.

‘Dones de la meva vida’. Dia 8 de març se celebra el Dia de la dona i la Biblioteca de Son Ximelis de Palma (carrer de Cap Enderrocat, 14) vol retre homenatge a les dones més importants fent un mural en què els més petits les dibuixaran. A les 11 h. De franc.

‘Alice through the looking glass’. La companyia de teatre Morgana presenta a l’Auditòrium de Palma (avinguda de Gabriel Roca, 18) una versió de la popular història d’Alícia al país de les meravelles. Està basada en l’obra de Lewis Carroll i serà en anglès. Dissabte a les 19.30 h i diumenge 8 a les 17.30 h. Preu: 20 euros. Els infants majors de 3 anys pagaran l’entrada.

‘Caputxeta, el musical’. El dramaturg Rafel Brunet ha convertit aquesta història en una comèdia musical en què afegeix elements de les rondalles mallorquines. Al teatre Principal de Santanyí a les 18 h. Preu: 15 euros.

‘Tina la bruixa fina’. L’Auditori d’ Alcúdia acull aquesta obra teatral de La Fornal a les 18 h. La protagonista vol aprendre els secrets del seu ofici i per aconseguir-ho disposarà de l’ajuda del vell Tomassot, un bruixot molt experimentat. El preu a taquilla és de 10 euros, i l’entrada anticipada costa 8 euros.

Diumenge, 8 de març

Homenatge a ‘Coco’. Un concert per homenatjar una de les pel·lícules més entranyables dels darrers anys. Tots els personatges de la història ballaran i cantaran amb unes caracteritzacions i maquillatges espectaculars. A les 17.30 h al Trui Teatre de Palma (camí de Son Rapinya, 29). Per a infants a partir de 2 anys. Entrada: 19 euros.

‘La meitat d’en Jan’. Contacontes per commemorar el Dia de la dona a la Biblioteca del Coll d’en Rabassa de Palma (carrer de Son Rossinyol, 1) a les 11.30 h. A partir de 4 anys. Gratuït.

Dimarts, 10 de març

‘Tarzana!’. La Biblioteca de Son Ferriol de Palma (carrer de Sant Joan de la Creu, 43) oferirà un contacontes per a menuts de 3 anys acompanyats d’un adult. Serà a les 17.30 h. Gratuït.

Dimecres, 11 de març

Contacontes. La Biblioteca de Son Gotleu de Palma (carrer de Josep Garcias, 2) organitza Érase dos veces… la Bella Durmiente, enfocat per a infants a partir de 3 anys, i els menors de 7 hi han d’anar acompanyats d’un adult. De 17.30 h a 18.45 h. De franc.

‘Criança respectuosa’. La Fundació Sant Joan de Déu (camí Vell de Bunyola, 9) de Palma organitza un taller per a adults i infants a l’Espai Família. Entre les 17.30 h i les 19 h. Gratuït.

Divendres, 13 de març

Taller i ludoteca. El Centre Flassaders (Ferreria, 10, Palma ) ofereix servei de guarderia de 16.30 h a 18.30 h per a nins de 3 a 9 anys. Gratuït.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF