Família, què podem fer?

Dissabte, 8 de febrer

Barridiades. A partir de les 10.30 h a la plaça de Madrid del barri del Fortí de Palma. La jornada inclourà una àmplia oferta d’activitats esportives, com ara voleibol, tennis, cotxes de pedals, hoquei, bàdminton, bàsquet, futbet, psicomotricitat, atletisme, futvòlei, petanca, escacs i altres esports adaptats, com vòlei i bitlles. Els infants també podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’educació viària amb la participació de la Policia Local. Gratuït.

‘L’origen de les espècies’. Taller infantil sobre l’evolució a càrrec de la biòloga del Palma Aquarium Aina Erice. Adaptació del conegut llibre sobre la teoria de Charles Darwin que va revolucionar el pensament natural. Activitat recomanada per a infants a partir de 7 anys. Serà a les 11 h a la llibreria Agapea de Palma (carrer Marquès de la Fontsanta, 6). Gratuït.

‘Tira’m els trastos’. Mercadet de segona mà per fomentar el reciclatge, el consum responsable, l’economia col·laborativa i la dinamització del barri on es pot trobar roba per adults i infants, decoració i complements. També hi haurà música a càrrec de DJ Carlittos Barber. Tindrà lloc entre les 10.30 h i les 14.30 h a la plaça de la Porta de Santa Catalina de Palma. De franc.

‘Anam a caçar un os’. La llibreria Baobab de Palma (carrer de Guillem Galmés, 17) organitza un taller familiar de contacontes i estimulació musical, sensorial, motriu i del joc. Activitat recomanada per a infants de 3 a 5 anys. A les 12.15 h. Preu: 10 euros adult més nin.

‘Un bosc a la paret’. Un mateix instrument o objecte pot sonar de tantes maneres diferents com imaginació tinguem. De la mateixa manera, una habitació es pot transformar en un bosc, on qualsevol silenci, so o renou es converteix en una possibilitat musical. Quatre músics descobriran un espai sonor hipnòtic i suggeridor. Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 5 anys. Dissabte i diumenge a les 11.30 h i dissabte també a les 18 hores. Es durà a terme al CaixaFòrum de Palma. Entrada: 6 euros.

‘Flors de tot cor’. La Biblioteca de Son Ximelis de Palma (carrer del Cap Enderrocat, 14) fa un taller a les 11 h recomanat per a infants a partir de 4 anys. Gratuït.

‘El Sol enamorat de la Lluna’. Contacontes narrat per M. Amengual a les 11 hores a la Biblioteca Josep Maria Llompart de Palma (carrer de l’Emperadriu Eugènia, 6). Com cada nit la Lluna sortia a fer la volta amb les seves amigues les estrelles, i va decidir amagar-se per poder veure el Sol, el gran desconegut, que cada matí sortia a fer la volta amb els seus amics els ocells. Voleu saber què va passar quan es varen trobar? De franc.

Taller de robòtica educativa. Esdeveniment a càrrec d’Aprentik dirigit a infants d’entre 6 i 12 anys a la Biblioteca de Ciutadella (carrer de l’Hospital de Santa Magdalena, 1) a les 11 h. Gratuït.

Max Teatre Musical. El nou local Max Teatre Musical obrirà al centre de Palma (carrer de Mateu Obrador, 1), a prop del passeig de Mallorca i les Avingudes. S’hi faran classes inaugurals totalment gratuïtes de teatre, dansa i cant. Hi podran participar infants d’entre 3 i 13 anys, de 10.30 h a 13.45 h. Tots els nous alumnes podran gaudir d’una promoció amb un descompte d’un 50% en les inscripcions.

‘Una gran família’. Contacontes i taller per a menuts a partir de 5 anys a la Biblioteca de Son Cladera de Palma (carrer de Cala Mitjana, 41) a les 10.30 h. De franc.

Diumenge, 9 de febrer

‘Caputxeta vermella’. Rafel Brunet dirigeix una obra en català convertida en comèdia musical amb elements d’altres històries i contes de Mallorca. Una visió revisada i modernitzada amb balls i cançons. Se’n podrà gaudir al Trui Teatre de Palma (Son Rapinya, 29) a les 18 h. Entrades entre 10 i 22 euros.

‘Rapunzel’. Flynn Rider és el bandoler més cercat i més encantador del regne i s’amaga en una misteriosa torre on viu des de fa anys Rapunzel. Tots dos fan un pacte i a partir d’aquest moment la parella viurà emocionants aventures. El musical es farà a l’Auditòrium de Palma a les 17 h. Entrada: 20 euros.

Família sobre rodes. Sortida amb bicicleta per Sant Lluís. El primer tram serà de sis quilòmetres i arribarà al Circuit Natural. La segona part, de tres quilòmetres, arribarà fins a la Garrigueta. La sortida serà a les 11 h, però la trobada és a les 10.30 h al pla de la Creu. Gratuït.

‘Jumanji’. Els ‘jugadors’ tornen al joc, però els personatges s’han intercanviat. Però, on és la resta de la gent? Els participants només tenen una opció: jugar una vegada més aquesta perillosa partida per descobrir què passa realment. Es podrà veure a l’Auditori d’ Alcúdia (plaça de la Porta de Mallorca, 3) a les 18 h. 5 euros.

‘Exploradores intrèpides’. Amb motiu del Dia de la nina i la dona a la ciència, la Sra. Garcia torna al Museu de Menorca (pla del Monestir, a Maó ) per explicar la història d’unes exploradores que descobriren moltes coses en les visites a l’illa. El contacontes es farà a les 11 h i està dirigit a menuts a partir de 5 anys. És gratuït però es necessita inscripció al 971 350 955.

Dimarts, 11 de febrer

Contacontes. La llibreria Baobab de Palma (carrer de Guillem Galmés, 17) farà un contacontes de plastilina per a infants a partir de 2 anys a les 18 h. Preu: 5 euros.

Dijous, 13 de febrer

Taller de màscares. La botiga Toy Planet de l’avinguda del Toro, a Ferreries, acull una activitat de màscares orientada als més petits de la casa de 17.30 h a 19.30 h. L’activitat és completament gratuïta.

‘De quin color és un petó?’. La Biblioteca Joan Alcover de Palma (carrer de Joan Alcover, 28) organitza un contacontes narrat per Escull a les 18 h. Els infants hi han d’anar acompanyats per un adult. Gratuït.

Divendres, 14 de febrer

Jocs populars i ludoteca. A partir de les 11 h, espai infantil i ludoteca gratuïta a la terrassa de Porto Pi Centre de Palma. Activitats per a nins de 4 a 12 anys i espai per a mares, pares i bebès. A l’horabaixa també es pot participar en la ludoteca i en altres activitats a partir de les 17.30 h i fins a les 19.30 h. Els dissabtes serà de les 11.30 a les 13.30 hores.

Menorca Flower. Un taller d’ornaments de cap artesanals, diademes i corones per a comunions. Serà al carrer del Fred, 39, de Ferreries. De 17 h a 20 h. De franc.

Son Gotleu Il·lustra. Taller de dibuix amb Joan Rigo Feijóo a la Biblioteca de Son Gotleu de Palma (carrer de Josep Garcias, 2), que es farà entre les 17.30 i les 19.30 h. Inscripcions prèvies al 971 27 35 07. Gratuït.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF