Família, què podem fer?

Dissabte, 20 d’abril

Dia del Llibre a Calvià. Al passeig del Mar, a la platja de Palmanova, de 10.30 h a 18 h. Diverses activitats relacionades per celebrar cinc segles de la primera volta al món i cinc dècades de l’arribada a la lluna. Tallers de xapa, de plastilina, de xilografia, linografia i estergit, fotografies, el circ Stromboli, il·lustració en directe… També hi haurà diversos llocs d’informació, de canvi de llibres, de venda de roses i, sobretot, de llibres. Activitat gratuïta.

Festa de Pasqua a Porto Pi. De les 11.30 h a les 13.30 h i de les 17.30 h a les 19.30 h el centre comercial Porto Pi de Palma acollirà una festa molt especial en la qual ens acompanyarà el conill de Pasqua, amb el qual jugarem i farem un petita gimcana. També hi haurà un photocall i un pintacares.

‘Shrek, el musical’. Directe des de Broadway i el West End de Londres arriba a Mallorca Shrek, el musical, ideat per Dreamworks Theatricals i produït per Ilusions Teatre. Musical basat en la pel·lícula de l’ogre més carismàtic que s’aventura al rescat de la princesa Fiona I troba l’amor on menys l’espera, acceptant diferències i aprenent a ser un mateix. Fins dilluns 22 d’abril a l’ Auditòrium de Palma a les 18.30 h. 32 €.

Ludoteca. Dins el programa de l’Ajuntament d’Inca ‘Sortim a Jugar’, de les 11 a les 13 h es farà una activitat de ludoteca a la plaça de Santa Maria la Majo r. Activitat gratuïta.

Visites dramatitzades a Dalt Vila. Les famílies podran gaudir de la visita dramatitzada al centre històric de la ciutat fortificada d’Eivissa, Dalt Vila, per conèixer com es vivia en l’època de la construcció de la fortificació renaixentista d’aquesta ciutat. La visita és gratuïta i a les 17 h.

Dimarts, 23 d’abril

‘Un Quixot de cinema’ i tallers infantils. A les Escoles Velles de Sencelles es faran un seguit d’activitats per celebrar Sant Jordi. A les 17.30 hores es representarà l’obra de teatre infantil Un Quixot de cinema, a càrrec de la companyia Arsis Produccions. Entre les 16.30 i 19.30 hores hi haurà diverses activitats, com ara un taller de treballs manuals, un racó de dibuix, un racó de contes i venda de menjar i begudes. Activitat gratuïta.

Sant Jordi a Porto Pi. De les 11.30 h a les 13.30 h al centre comercial Porto Pi de Palma, Dia del Llibre amb un taller d’intercanvi de llibres i un taller sobre el drac de Sant Jordi. L’activitat és gratuïta.

‘Contes africans’. Activitat de contacontes a càrrec d’Agnès Agboton per celebrar el Dia del Llibre, a les 11.30 h a la Biblioteca pública de Ciutadella, al carrer de l’Hospital de Santa Magdalena. Activitat gratuïta.

‘El llibre de les bestioles’. Teatre familiar a Alaró, al Casal de Son Tugores, a partir de les 18 hores. Activitat gratuïta.

Sant Jordi a Pollença. Diverses activitats, com un photocall amb Sant Jordi, la princesa i el drac a la Biblioteca de Can Llobera. Mercadet a la plaça Vella a partir de les 10 h. A les 11.30 h, Les tres llegendes de Sant Jordi per a nins a partir de tres anys a Can Llobera. Cercaviles pel poble, amb els Xeremiers Orats a la plaça Vella, a diferents hores del dia. De franc.

Contacontes amb en Tabalet. Contacontes per celebrar Sant Jordi a la Biblioteca de Sóller, al carrer del Bisbe Mateu Colom, a partir de les 17 h. Activitat de franc.

Sa Tirallonga. Per Sant Jordi, el carrer s’omple de teatre i cercavila a Inca. A partir de les 16.30 hores s’inicia la festa a la plaça d’Espanya. A les 16.40 h, pregó al teatre Principal. A les 17 h, El pou del claustre, al claustre de Sant Domingo. A les 17.30 h, Les sabateres i les bubotes, a la plaça de la Llibertat. A les 18 h, Pau Casesnoves i ses Germanies a la plaça Espanya. A les 18 hores, la gran final, a la plaça de Santa Maria la Major.

Dimecres, 24 d’abril

Taller d’Hama Beads. Per a nins a partir de sis anys a la Biblioteca de Sencelles (carrer d’Antoni J. Llabrés Mudoy, 16) a les 17 h. De franc.

Taller ‘Rosa d’Origami’. Des de les 11.30 h fins a les 13.30 hores al centre comercial de Porto Pi de Palma. Taller per fer una rosa d’origami amb motiu de la celebració de Sant Jordi. Activitat gratuïta.

‘En aquest conte no hi ha cap drac’. Activitat de contacontes gratuïta per a nins a partir de tres anys. Biblioteca del Port de Pollença (carrer del Metge Llopis, s/n) a les 17.30 h.

Dijous, 25 d’abril

Taller de Sant Jordi. A la Biblioteca de Campanet, al carrer Major. A les 1 7 h. Activitat gratuïta.

‘En construcció!’. Una activitat de contacontes a la Biblioteca Municipal de Manacor, a la plaça del Convent, a les 18 h. Activitat gratuïta.

‘Ballar amb els núvols’. Contacontes a la Biblioteca de Vilafranca de Bonany (carrer Sant Martí, 25 A), a partir de les 12 h. Activitat gratuïta.

Taller de plastilina ‘Conillet de Pasqua’. Per a nins a partir de tres anys. A la llibreria Baobab de Palma a les 11 h. 5 euros. A les 18 h comença Diverarqueólogos: dioses i mitos del antiguo Egipto, per a nins de 4 a 12 anys. 5 euros.

Divendres, 26 d’abril

Visita en família: ‘Imaginar els colors’. El pintor Hermen Anglada Camarasa veia un conjunt de formes i colors que variaven segons la intensitat de la llum. Recorrent l’exposició i fent unes activitats participatives amb un mediador, les famílies podran descobrir els efectes de la llum sobre les coses. A les 18 h al CaixaFòrum de Palma. 3 euros.

Jocs de taula. A partir de les 18.30 h. Bingo i altres jocs amb petits premis per a majors de 10 anys a la Biblioteca de Sencelles (carrer Antoni J. Llabrés Mudoy, 16). Activitat gratuïta.

‘Petjades, marques, rastres...’. Un taller en el qual les famílies participaran en la creació d’un bosc de petjades, marques i rastres, deixant el testimoni de l’ocorregut, de qui ha estat allà, dels animals que han passat per l’escena, etc. De 17 a 20 h al CaixaFòrum de Palma. 3 euros.

‘Cantar junts, créixer junts’. Projectes Embruja2. Activitat per a nins fins a 4 anys acompanyats d’un adult. A la llibreria Baobab, a Palma, a les 17 h. 3 euros.

‘El petit dels tres tambors’. Obra de Lluís Coquard ja representada a Sant Miquel els anys 1977 i 1978. Les sessions són divendres 26 d’abril a les 20.30 h, dissabte 27 d’abril a les 20 h i diumenge 28 d’abril a les 19 h. Ho organitza el grup de teatre del Centre Catequístic Sant Miquel de Ciutadella. A la sala d’actes de Sant Miquel. 10 €.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF