Família, què podem fer?

Dissabte, 15 de desembre

Circ de Nadal. Les funcions seran a les 12 h, 16.30 h , 17 h, 18 h, 19 h i 19.30 h a Son Fusteret, a Palma.

‘El tresor de ser petit’. Zigzag Animation és un dels millors estudis d’animació suecs, amb més de 25 anys d’experiència. El CaixaFòrum de Palma presenta una de les seves animacions traduïdes al castellà. A les 18 h. Entrada a 4 euros.

Fira de Nadal. L’exposició més gran de Lego de Mallorca arriba al mercat de Nadal de Santa Ponça. L’entrada és lliure, i també hi haurà un racó per jugar amb les peces que costarà aproximadament tres euros l’hora. Dissabte i diumenge de les 10 h a les 22 h.

‘Temps de llegendes’. La Biblioteca d’Inca, al claustre de Sant Domingo, acull el darrer contacontes de l’any a les 18 h. Entrada gratuïta.

Concert de nadales. La llibreria Baobab, a Palma, organitza la visita de la porqueta Peppa, a més d’un taller de plastilina a partir de les 18 h. El preu de l’activitat és de 5 euros.

Cor de gòspel. Concert de gòspel, per a totes les edats, a les 20 h a la plaça de les Oliveres del centre comercial Mallorca Fashion Outlet.

Xocolatada solidària a Ciutadella. Actuació musical de Fusiona i tallers infantils acompanyats d’una xocolatada organitzada per la Fundació Vicente Ferrer. De les 11 h a les 13.30 h al carrer de la Carnisseria, a Ciutadella.

‘Años luz’. Aquesta obra revela els secrets del teatres d’ombres i mostra què passa davant i darrere el teló quan es formen les imatges màgiques. Dissabte a les 18 h i diumenge a les 12 h. Serà al teatre Xesc Forteza (Palma).

Cachirulo. Espectacle d’animació nadalenca amb el pallasso Cachirulo i els seus amics a les 17.30 h a la plaça d’Antoni Albert i Nieto d’Eivissa.

Barridiades. Esdeveniment en el qual les famílies poden gaudir d’un dia d’esport amb activitats destinades als més petits. Es durà a terme al barri de Nou Llevant, a Palma, al parc Kristian Krokovic, de les 10.30 h a les 13.30 h.

‘Frozen’. Concert amb les millors cançons de Frozen i el nou curt, i altres bandes sonores de les darreres pel·lícules infantils. A les 18 h al Trui Teatre (Palma).

Nadal en anglès. El British Council convida a escoltar un conte sobre un dels ajudants del Pare Noel al col·legi Lluís Vives de Palma a les 11.30 h.

Diada familiar. Jornada solidària amb el Llevant. Música, jocs, màgia, vermut i tómbola al passeig del Born de Palma. De les 11 h a les 14 h.

Visita guiada a Bellver. A les 10 h searà la primera. A les 11.30 h serà la segona, i la tercera i darrera serà a les 13 h. El millor torn per als més petits és el de les 11.30 h. Gratuït.

Plantem un bosc entre tots! En el Dia del voluntariat, al Centre d’Informació de l’Alqueria Vella d’Artà, plantació de pins i alzines de 10 h a 13 h.

Nadal natural. El Jardí Botànic de Sóller organitza un taller a les 10 h de treballs manuals amb inspiració vegetal. L’entrada costa 5 euros per als adults i és gratuïta per als infants.

‘El mediterrani ens dona vida’. Activitat vinculada a l’exposició Ells i nosaltres, en què es coneixeran els secrets i aprendrem la importància de conservar i protegir la mar. A les 11.30 h a Es Baluard (Palma). De 6 a 12 anys.

Diumenge, 16 de desembre

Visita guiada a Cort. No us podeu perdre la visita guiada a l’edifici de l’Ajuntament de Palma. És necessari reservar plaça per telèfon o al correu visita@palma.cat. Les visites són a les 11 h en català i a les 12 h en castellà.

Pare Noel solidari. Els centres El Corte Inglés de les Avingudes i del carrer de Jaume III de Palma presentaran la caseta del Pare Noel per fer-se una foto amb els infants en benefici de l’Associació de Pares i Nins amb Càncer de les Balears (Aspanob). També recollirà les cartes. Diumenge i dimarts de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20 h.

‘Canta’m un conte’. Espectacle musical per als més menuts, d’entre 0 i 2 anys. Activitat programada a la quarta edició de Nadal del Rata Market, d’artesania, disseny i artesania. A les 11 h a l’ antic parc de bombers de Palma.

Mercat al Pil·larí. Taller de fang de sabons artesanals amb Diverarqueólogos a les 12.30 h al pati de l’església parroquial del Pil·larí.

Festa aquàtica de Nadal. L’Ajuntament de Palma organitza al poliesportiu Germans Escalas de les 10.30 h a les 13.30 h una jornada amb mòduls inflables, tobogans, espais d’equilibris i obstacles. Per als més petits: pont d’equilibri, jocs i poal de punteria.

Dilluns, 17 de desembre

Mercadet nadalenc a l’Arenal. Associacions, comerços i artesans sortiran a la plaça Major de l’Arenal per exposar productes. També hi haurà animació, atraccions i moltes sorpreses per als més petits. De les 11 h les 19 h.

Fira. El recinte del parc de les Estacions de Palma acull diverses atraccions per a nins i nines. A les 17 h.

Dimecres, 19 de desembre

Mòbil d’hivern. La ludoteca del centre Flassaders de Palma ofereix un taller de manualitats nadalenques de les 15.30 h a les 18.30 h a 2 euros per família. Ideal per a infants de 3 a 9 anys. És necessària inscripció prèvia.

Contacontes de Nadal. L’ Exprés Polar i Qualsevol nit pot sortir el sol, dos contacontes especials per a les festes de Nadal. A les 17.30 h a la Biblioteca de Can Torró (Alcúdia). Gratuït.

Dijous, 20 desembre

Menjar bé. El centre Flassaders de Palma organitza un taller de cuina saludable per a les festes en família. De les 18 h a les 20 h. És imprescindible la inscripció prèvia. Activitat gratuïta.

Divendres, 21 de desembre

Trenet nadalenc. Recorregut pel centre de Palma amb sortida de la plaça de Cort, i per l’eixample, amb sortida de la plaça d’Abu Yahya. De les 17 h a les 21 h. Els tiquets es compren als comerços adherits a Pimeco i Afedeco.

Pista de gel. El de Port Adriano es convertirà en l’únic parc temàtic del gel que hi haurà a Mallorca, i inclourà una gran pista de patinatge i un gran tobogan amb trineu que faran les delícies de nins i adults. De les 12 h a les 20 h. Totalment gratuït.

Nadal infantil a Palma. Pintacares amb tallers de galletes i treballs manuals. De les 11 h a les 14 h a la plaça del Mercat de l’Olivar.

‘Calaix de sons’. Si tanques els ulls i pares esment, descobriràs un munt de coses que pots identificar solament pel seu so. Però saps què és el so i com s’ho fa per arribar fins a les orelles? A les 18 h al CaixaFòrum de Palma. 3 euros.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF