Família, què podem fer?

Dissabte, 24 de novembre

Mercat nadalenc de l’església sueca. De les 11 h a mitjanit a l’església sueca de Palma, té lloc dissabte i diumenge el tradicional mercat de Nadal suec, on es poden trobar productes típics d’aquest país. Entrada gratuïta.

Taller de plastilina. La llibreria Baobab, a Palma, du a terme aquesta activitat de jocs d’aprenentatge amb plastilina. És un taller recomanat per a nins d’entre 4 i 14 anys. Té un preu de 5 euros i comença a les 10 h.

Combinat de circ. En el marc del programa del Consell de Mallorca El Jardí Màgic, es du a terme aquesta activitat al jardí de la Misericòrdia de Palma a partir de les 11 h, destinada a nins d’entre 5 i 10 anys. És gratuïta.

‘La ventafocs no creu en els prínceps blaus’. En les jornades sobre igualtat s’ofereix aquesta obra, a les 12 h, dirigida a nins d’entre 3 i 10 anys. Interpretada per Petita Factoria d’Alaró, es podrà veure al Casal de Son Tugores d’Alaró de manera gratuïta.

Encesa de llums de Nadal a El Corte Inglés. Entre les 17.30 h i les 20 h, aquest centre comercial de les Avingudes de Ciutat donarà la benvinguda al Nadal amb la seva encesa de llums. A més, hi haurà activitats, com la visita del Pare Noel, música i xocolata calenta. És una activitat gratuïta.

‘Els meus petitons’. Maria Bimbolles serà a partir de les 18 h a la llibreria Baobab, a Palma, per cantar amb els més petits i presentar el seu nou disc. El preu de l’entrada és de 5 euros.

‘L’orquestra de na Clara’. Sessió de contacontes per a nins a partir de 3 anys a les 11 h a la biblioteca José María Llompart de Palma a càrrec de Margalida Amengual. És gratuït.

‘Camí de cançons’. Espectacle infantil basat en el llibre CD Camí de cançons, un conte ambientat en el camí de Cavalls i la Vall, amb textos, fotografies i il·lustracions originals de Dolors Boatella, noves cançons creades per Margui Juanico i Cris Juanico, i amb la narració de l’actriu Gemma Moll. L’activitat és gratuïta i tindrà lloc al teatre del Casino 17 de Gener de Ciutadella a les 17 h.

Visites dramatitzades a Dalt Vila. Les famílies podran gaudir de la visita dramatitzada al centre històric de la ciutat fortificada d’Eivissa, Dalt Vila, per conèixer com es vivia en l’època de la construcció de la fortificació renaixentista d’aquesta ciutat. La visita és gratuïta i serà a les 17 h.

‘La oruga glotona’. Al centre comercial Sa Teulera de Palma es durà a terme un contacontes amb titelles i tallers. L’acte es farà en dos torns: a les 10 h i a les 11 h. És una activitat gratuïta.

Visites guiades al castell de Bellver. Una activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de sis anys, que podran descobrir els racons d’un dels llocs més mítics de Palma, el castell de Bellver. L’activitat és gratuïta i ofereix tres horaris: a les 10 h començarà la primera vista guiada, a les 11.30 h serà el segon torn, i el tercer i el darrer serà a partir de les 13 h. El millor torn per als més petits és el de les 11.30 h.

‘Pere i el llop’. L’orquestra de cambra Illa de Menorca i la companyia de titelles Per Poc presenten aquest popular conte a les 16 h. Són tres espectacles de titelles dissenyats per Roser Capdevila que faran reviure aquesta història. Dissabte es representarà al teatre Principal de Maó i diumenge dia 25 a l’ Espai d’Art Xec Coll, a Ciutadella. Es recomana per a nins a partir de sis anys i el preu és de 10 euros per a adults i de 5 euros per a infants.

Diumenge, 25 de novembre

Exposició de Lego. Del 25 de novembre al 16 de desembre el recinte firal El Molí de Calvià acollirà una exposició de figures de Lego. A més, hi haurà concerts, treballs manuals infantils, menjar i beguda, etc. De les 10 a les 22 h. L’entrada és gratuïta, tot i que hi ha algunes activitats que s’han de pagar.

Mercat infantil. A partir de les 10 h i fins a les 14 h al col·legi Bisbe Verger de Santanyí es poden trobar tot tipus d’articles de segona mà per als infants. Organitza l’activitat l’associació de pares i mares de l’escola i es vendran begudes i menjar per recaptar fons per al viatge d’estudis.

Diada familiar a favor de Sonrisa Médica. El poliesportiu de Santa Mònica, situat a la carretera vella de Bunyola, acollirà aquest esdeveniment solidari, que es durà a terme entre les 11 i les 16 h i que organitza Rotary Club. Hi haurà els pallassos de Cucorba, actuacions musicals, tallers infantils i s’hi servirà un refrigeri. El preu és de 20 euros per família.

Visita guiada a Cort. S’ofereix la possibilitat de fer una visita guiada a l’edifici de l’Ajuntament de Palma. A les 11 h i a les 12 h. És necessari reservar prèviament al telèfon 618914517 o al correu visites@palma.cat. La visita de les 11 h és en català i la de les 12 h, en castellà.

‘ChiquiJamming’. Espectacle infantil d’improvisació a càrrec de la companyia Jamming, que fa 15 anys que representa aquesta obra a Madrid. Es tracta d’un esdeveniment interactiu, dinàmic, en el qual els nins poden participar. Es durà a terme al cinema Rívoli de Palma a les 12 h i el preu és de 12 euros (més despeses de gestió) si es compra de manera anticipada i de 15 a la taquilla.

Dilluns, 26 de novembre

English Day. A la terrassa del centre comercial Porto Pi, a Palma, s’organitza aquesta jornada lúdica. Els nins hi aprendran anglès a través de diverses activitats, com contacontes, tallers, música, titelles, converses i tallers. Comença a les 17.30 h i és gratuïta.

Dimarts, 27 de novembre

Taller de papiroflèxia. A la biblioteca de Son Gotleu de Palma s’impartirà aquest taller destinat a nins a partir de tres anys. L’activitat, que és gratuïta, es durà a terme entre les 17.30 h i les 18.45 h. Els nins menors de 7 anys han d’anar-hi acompanyats d’un adult.

Dijous, 29 de novembre

‘Vet aquí dues vegades: la Caputxeta’. Activitat de contacontes a la biblioteca Joan Alcover de Palma, per a nins de més de tres anys a càrrec de Xesca Vadell. Comença a les 18 h. Activitat gratuïta.

Divendres, 30 de novembre

Taller de robòtica. Els divendres i dissabtes al centre de Porto Pi, a Palma, s’organitza un taller de robòtica a càrrec de Nexus. Els nins programaran robots segons la seva edat. A més, gaudiran del món de Minecraft. L’objectiu és potenciar la creativitat, el treball en equip i la motivació amb recursos que proporciona Lego Education. A les 17.30 h. És gratuïta.

‘Contes d’animalets, animalius i animalons’. La Biblioteca de Santo Domingo d’Inca acull aquesta sessió de contacontes a les 18 h, dirigida a nins a partir de 5 anys. La narradora és Bàrbara Dalia i és una activitat gratuïta.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF