Família, què podem fer?

Dissabte, 30 de juny

Taller de meduses. Les meduses fan por perquè piquen, però també són animals estranys i fascinants. Amb un plat de plàstic i cintes de tot tipus, al taller d’aquest dissabte aprendrem a fer un grumer, molt més inofensiu que els que hi ha a la mar! A la Biblioteca de Son Cànaves, de Palma, de 10.30 a 12 hores.

‘Qui conta el conte?’. Un dels infants que vulgui participar al contacontes triarà una història per contar als seus companys/es. Després hauran de fer un taller del conte. A la Biblioteca de Son Cladera, de Palma, de 10.30 a 12 hores.

Taller Stilton III. Si t’agrada Geronimo Stilton, la Biblioteca de Son Sardina, de Palma, acull un taller per viure aventures semblants a les dels seus llibres, cercar tresors, investigar casos... La diversió està garantida! De les 11 a les 12 h.

Contacontes: ‘En Llobet vol ser artista’. En Llobet ha nascut per ser artista, només cal que trobi la seva autèntica vocació. Pintor, poeta, escultor, actor... ho intenta tot! Però ser artista no és tan fàcil com sembla... Ho aconseguirà?... A la Biblioteca de Son Ximelis, de Palma. De les 11.30 a les 13 hores.

Festes de Sant Marçal a Marratxí. Aquest dissabte a les 12 hores, a la plaça de Sant Marçal, ballada dels gegants, na Bet i en Marçal, amb els caparrots i envoltats pel so dels Xeremiers de Marratxí.

Un circ de colors. Espectacle de fi de curs a càrrec dels alumnes de l’escola S’Espai de Circ, a Ciutadella, al Teatre Sant Miquel. El podreu gaudir avui, dissabte, i també demà, diumenge, entre les 18 i les 19.15 hores.

‘Fabricam un estel’. A Can Planes, de sa Pobla, entre les 10.30 i les 12.30 hores. Aprèn a fer el teu estel personalitzat i després tots volaran junts.

‘Barridiades’ a Son Dameto. Per a infants més grans de tres anys, entre les 10.30 i les 13.30 al parc de Son Dameto, a Palma. Les jornades comptaran amb una àmplia oferta d’activitats com voleibol, tennis, cotxes de pedals, hoquei, bàdminton, bàsquet, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slackline, petanca, escacs i altres d’esports adaptats com bolei, bitlles i goalball, esport paralímpic creat per a persones amb discapacitat visual que es basa en el sentit auditiu i la capacitat d’orientació dels participants. A més a més, els petits podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’educació viària que compta amb la participació de la Policia Local.

Taller de plastilina. A partir de les 11.30 hores, taller de plastilina a la Llibreria Baobab, al carrer de Guillem Galmés, 17, de Palma. Durant una hora aprendreu a modelar els millors jugadors de futbol, i amb els teus colors preferits aconseguiràs guanyar tots els mundials.

Diumenge, 1 de juliol

Gran festa Infantil. Festa infantil al parc de Son Dameto, de Palma, a partir de les 18 hores, amb animació, disco mòbil, màgia, la visita dels P. J. Maks i molta diversió.

Festes de Sant Pere. A partir de migdia, gran festa infantil per a nins i nines de 3 a 14 anys, a la plaça d’Espanya, d’Andratx.

‘Màgic Cloquell’. Com a colofó de les festes de Sant Pere de Búger, actuació de màgia a càrrec del màgic Cloquell, al carrer Major, a les 22.30 hores. Després focs d’artifici i gran final de festa.

IV Curs de Violí. De l’1 al 7 de juliol, curs de violí a Alaior, Menorca, per a estudiants de violí de tots els nivells. L’objectiu és millorar el nivell tècnic, musical i cultural dels alumnes participants i animar-los a seguir els seus estudis musicals i proposar tècniques d’estudi per millorar l’aprenentatge de violí. A l’ Escola de Música d’Alaior, al carrer del Coll del Palmer, 4, i la de l’ Espai Rotger, al carrer Menor, 20.

Dilluns, 2 dejuliol

A l’aire lliure. El Casal de Joves d’Esporles organitza una nit al camí del Correu amb bivac a la Galera. L’activitat començarà a les 18 hores i dura fins l’horabaixa de dimarts.

Festes de Sant Cristòfol de l’Arenal. A partir de les 20 hores, jocs i tobogans aquàtics infantils a la plaça Major, de l’Arenal de Llucmajor.

Bibliojardí. La biblioteca surt al jardí de la Misericòrdia, a la plaça de l’Hospital, de Palma, de dilluns a divendres d e les 9 a les 20 h.

Dimarts, 3 de juliol

Festes de Sant Victorià a Campanet. Els més petits i també tota la família podeu gaudir de l’actuació de Cucorba i la seva animació infantil a partir de les 20 hores a la plaça Major, de Campanet.

Tallers de treballs manuals. La Biblioteca Municipal de Sant Josep de sa Talaia (carrer de Pere Escanellas, 33), d’Eivissa, ofereix, dimarts i dimecres, tot el mes de juliol, tallers de treballs manuals per a nins i nines de 6 a 11 anys, e ntre les 18.30 i les 20 hores, conduïts per Laia dell’Olmo.

Dimecres, 4 de juliol

Festes de Sant Cristòfol de l’Arenal. Masterclass de teatre i trull per a joves, al parc de Joan Ferre Pomar, de l’Arenal de Llucmajor, a partir de les 19 hores.

Mercadet Hippy de la Mola. Formentera té molt per oferir. Els dimecres i diumenges fins a octubre, entre les 16 h i les 21 hores, a la Mola, hi ha un mercadet en què els artesans exposen els productes més diversos i colorits en una atmosfera plena de llum i de color. Sempre hi descobrirem alguna cosa nova: joieria, moda, bosses, pell, pintura, ceràmica, vidra, fusta tallada, alguna cosa de menjar, una mica de beure, contacontes per a infants, ball, música en directe...

Contacontes. A la Biblioteca pública d’Alaior. Cor, valentes, amb Maribel Silvent. A partir de les 19.30 hores.

Menorca en caiac. El Parc Natural de l’Albufera del Grau ens la mostra a vista de peix. Entre les 9.30 i les 13.30 hores, nins i nines, de 4 a 12 anys, poden gaudir de classes de caiac i els que ja en saben practicar tot fent una volteta per la costa menorquina. Després d’una breu introducció per conèixer el funcionament del caiac (no cal tenir experiència), els participants navegaran fins la platja de Tamarells i l’illa d’en Colom. Durant la ruta s’explicaran els valors ecològics de la zona marina del parc i es farà una aturada per fer un bany.

Dijous, 5 de juliol

Festes de Sant Cristòfol de l’Arenal. A partir de les 18.30 hores, activitats infantils amb jocs populars, danses i cançons al parc de Joan Ferre Pomar, de l’Arenal. A partir de les 21 hores, Festa de l’escuma amb megacanó i amb l’animació de DJ Sebas Rotger a la plaça Major, de l’Arenal de Llucmajor.

Divendres, 6 de juliol

Excursió. A les 17.30 hores, XX Pujada al castell de Son Mas, d’Andratx, una excursió per a tota la família. La trobada es farà al mateix passeig i els cotxes han de cercar una autorització a l’Ajuntament.

Festes de Sant Cristòfol de l’Arenal. A les 11 hores, pintada damunt l’asfalt a càrrec dels Amics dels Reis d’Orient, al carrer de la Vicaria. A les 18 h, festa aquàtica al parc de Joan Ferre Pomar, de l’Arenal de Llucmajor.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF