Èxit de participació en el segon Circaire - Mostra de Circ d'Alcúdia

L'espectacle més ovacionat ha estat, sens dubte, 'inTarsi0, de la Compañía de Circo 'eia'

La segona edició de  Circaire - Mostra de Circ d'Alcúdia ha finalitzat amb un destacable augment del nombre d'espectadors (s'ha fet el ple total en espectacles com ara 'Le Fumiste', del madrileny  Don Davel; 'Sin Remite', de la Cia.  Jean Philippe Kikolas, i 'No hay música sin músicos', d'Artista Desconocido de Formentera.
Però l'espectacle més ovacionat ha estat, sens dubte , 'inTarsi', de la Compañía de Circo 'eia', que de fet ja arribava al festival amb diversos reconeixements i que va fer l'estrena a les Illes a l'Auditori d'Alcúdia aquest divendres.
Cal esmentar també una molt destacable participació de visitants i turistes, gràcies al fet que la gran majoria de peces eren sense text, i la presència de moltes famílies. De fet, més d'un centenar d'infants s'han pogut iniciar aquest dilluns al matí en diverses disciplines circenses com malabars, anelles i llit elàstic amb els experts acròbates de la Cia.  Circo Los de Catalunya.
Tal com ha valorat la codirectora artística, Marta Barceló, de Res de Res i En Blanc: "Enguany estam molt contents i agraïts per les ganes de participar que hem percebut per part del públic. És símptoma que Mallorca necessitava un festival com Circaire, i Alcúdia n'ha resultat ser el marc ideal". 

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF