Especialistes de la UNESCO prendran part en un seminari pel diàleg a Menorca

El Consell de Menorca impulsa un seminari a final de mes pel diàleg intercultural i interreligiós amb el repte de reconèixer la rellevància de la comunicació mitjançant l'eina de la paraula 

Menorca serà l'escenari els pròxims dies 20 i 21 d'abril d'un seminari anomenat 'Dels monoteïsmes al multiculturalisme'. És una iniciativa impulsada pel Consell Insular amb la col·laboració de l'Ateneu de Maó que té com a finalitat reflexionar sobre la importància, els reptes i els límits del diàleg intercultural i interreligiós. El seminari arriba en el marc dels actes commemoratius del 1.600è aniversari de la carta del bisbe Sever. 

Així, l'Ateneu de Maó acollirà l'acte gratuït, en el qual, per evitar problemes d'espai, tothom s'haurà d'inscriure prèviament a través de l'enllaç www.bit.ly/interculturalmenorca2018. A més, els ponents són especialistes en diversitat cultural i diàleg interconviccional de Catalunya vinculats a la UNESCO pel diàleg interreligiós. 

Al seminari hi assistiran Francesc Torradeflot, director de l’AUDIR; Jaime Huberman, representant de la Comunitat Israelita de Barcelona; Dolors Bramon, islamòloga; Miriam Hatibi, portaveu de la Fundació Ibn Batuta; Verónica Sartore, activista pel diàleg interreligiós; Joan Gómez Segalà, sociòleg, tècnic de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, i Mònica Estruch, editora de la revista 'Dialogal'.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF