L'Escola Fundació mésmúsica celebra els 20 anys amb un gran concert

L'acte central serà a l'Auditòrium de Palma i farà un repàs dels temes més mítics 

'Ara que tenim 20 anys' és l'acte central del 20è aniversari de l'Escola Fundació mésmúsica, un espectacle de grans agrupacions que arribarà a reunir a l'escenari més de 200 músics al mateix temps. L'acte central del 20è aniversari de mésmúsica serà a l'Auditòrium de Palma i farà un repàs dels temes més mítics interpretats als concerts duits a terme durant aquests 20 anys. 

A l'escenari es reuniran exalumnes i famílies emblemàtiques de l'escola que han participat en el rodatge d'un documental sobre els 20 anys de mésmúsica. A més, la recaptació es destinarà a Mallorca sense Fam, com és habitual als concerts d'estiu de mésmúsica

El concert s'obrirà amb l'actuació de Maties Tramullas al piano, exalumne de l'escola i autèntic prodigi d'aquest instrument a només 14 anys. Més tard vindran els alumnes d'iniciació, de 3 a 5 anys, les corals i les orquestres infantils i juvenils. També hi haurà tres macrocombos de música moderna amb 30 components cadascun, que tocaran 'Because the Night', 'Rolling in the Deep' i 'Hey Jude', amb l'ajuda de les corals i els alumnes de llenguatge musical.

Finalment, la Gran Orquestra i la Gran Coral mésmúsica interpretaran plegats alguns dels temes que han deixat una petjada més profunda en els alumnes de l'escola durant tot aquest temps, com 'Pirates del Carib', 'Alice in Wonderland' i 'El Cicle Sense Fi', d''El Rei Lleó. En aquest darrer número, la solista serà la cantant Mary Lambourne.

Els presentadors de l'espectacle seran exalumnes, pares i mares d'exalumnes i extreballadors de l'escola, que s'han tornat a reunir per a l'ocasió. També s'hi podrà veure la preestrena d'un documental que deixarà testimoni dels 20 anys de vida de l'escola.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF