Cultura 01/08/2013

Entreguen 12.350 signatures a favor de la Simfònica al Govern balear

Els membres de la plataforma de suport foren acompanyats per una desena de músics de la mateixa orquestra

A. Z.
1 min
Els activistes entregaren ahir 12.350 signatures.

Palma.La plataforma ciutadana de suport a l'Orquestra Simfònica entregà ahir 12.350 signatures al Govern balear per demanar-li que garanteixi la continuïtat de la banda l'any que ve.

El portaveu de la plataforma, Miquel Mascaró, registrà ahir dematí els centenars de fulls amb les signatures a les dependències del Parlament autonòmic. Els membres de la plataforma foren acompanyats per una desena de músics de la mateixa orquestra i també per representants del PSIB i de MÉS. Precisament Antoni Noguera, regidor econacionalista a Cort, manifestà que "les més de 13.000 firmes són una altra mostra de suport de la societat civil a l'orquestra", fet que hauria de fer "rectificar" el Govern balear i les altres institucions amb participació econòmica en l'orquestra.

Concert al Rafal Vell

Així mateix, els músics continuen amb la campanya de visibilització del conflicte laboral. A la vaga dels propers dies 3 i 10 d'agost (en el marc del Festival de música de Pollença), cal afegir-hi l'actuació reivindicativa que duran a terme aquest diumenge, dia 4, a la plaça Josep Maria Llompart al barri del Rafal vell.

El concert, que començarà a les 19.30 hores, està organitzat conjuntament amb la Federació d'associacions de veïns de Palma. Aquest serà el segon concert col·laboratiu entre la FEVP i l'orquestra, ja que el 6 de juliol passat ja organitzaren una altra actuació a la barriada de Son Dameto.

stats