Publicitat
Publicitat

Música

'Bailando', d'Enrique Iglesias, supera els mil milions de visites a YouTube

És l'única cançó en castellà del 'top ten', que continua encapçalat pel 'Gangnam style', de Psy, amb més de 2.300 milions de visites

La versió en castellà de 'Bailando', d'Enrique Iglesias, ha aconseguit superar els mil milions de visites a YouTube i és l'única cançó en castellà dels 10 vídeos més vistos en aquesta plataforma, en la qual segueix al capdavant el coreà Psy.

'Bailando' s'ha col·locat al lloc número sis de la llista dels deu vídeos musicals més populars a YouTube, que encapçala Psy amb el seu tema ' Gangnam style', que acumula 2.300 milions de visites des del seu debut a YouTube fa tres anys.

'Gangman style' va ser el primer vídeo a superar els mil milions de visites el desembre del 2012, seguit de 'Baby', de Justin Bieber, que va superar la barrera dels mil milions de visites l'any passat. En el tercer lloc de la llista apareix Taylor Swift amb 'Blank Space', que supera també els mil milions de visites. El segueixen, en els llocs quart i cinquè de la classificació, dues cançons de Katy Perry, 'Dark Horse' i 'Roar', respectivament. Al setè lloc, just després de 'Bailando', hi ha 'Shake it off', de Taylor Swift, seguit d''All About That Bass', de Meghan Trainor; 'Uptown Funk ft. Bruno Mars', de Mark Ronson, i 'Party Rock Anthem', de LMFAO.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF