Dues artistes balears actuen a la Fira de Tàrrega

Xesca Salvà i Diana Coca participaran en la fira amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), i amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura, porta, un any més, les arts escèniques de les Illes a la Fira de Tàrrega, que se celebra des d’aquest dijous fins diumenge, 9 de setembre, a Tàrrega, a la comarca d’Urgell, Catalunya.

La Fira de Tàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques i té lloc a la capital de la comarca anualment el segon cap de setmana de setembre. L’objectiu principal és dinamitzar el mercat de les arts escèniques i ser un punt de trobada i de debat internacional.

L’Institut d’Estudis Baleàrics hi participa, un any més, amb activitats, un estand a la fira i amb dues professionals per consolidar i promoure les arts escèniques balears. L’aportació aproximada per la participació en aquesta fira és de 8.000 €.

Les artistes mallorquines Xesca Salvà, amb el seu espectacle 'Cases', i Diana Coca amb 'Corporeïtats al límit', són les encarregades de representar el sector d’arts escèniques illenc a la Fira de Tàrrega d’enguany.

La presentació de l’estand de l’IEB i de la delegació balear que és present a la fira serà divendres a les 11.40 hores, a la Llotja. Hi participaran, sota el paraigua de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, les companyies acreditades i representants de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

Dissabte a partir de les 10.00 h, tindrà lloc un any més l’Ensaïmada Connection, un berenar organitzat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports a través de l’IEB a l’espai professional annex a la Llotja. Durant aquest berenar, els representants de les companyies de les Illes Balears que assisteixen a la Fira de Tàrrega tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes actuals i futurs als diversos programadors assistents a la fira.

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF