Publicitat
Publicitat

Altres projectes

Des de festivals fins a arqueologia i rodatge de documentals

Acampallengua 2012

Joves per la Llengua recorregué al Verkami l'any passat, gràcies al qual finançaren l'Acampallengua de Campos. Arreplegaren 12.008 euros, gràcies a 620 petits mecenes. La majoria d'ells (431) adquirí la participació de 20 euros, amb la qual es rebia un paquet que consistia en l'abonament complet (entrada a l'acampada, camiseta i accés al concert), com també l'aparició del nom de cada mecenes al web de l'Acampallengua.

Jaciment d'Almallutx

El 2011, un grup de joves arqueòlegs va descobrir a Mallorca un jaciment islàmic de més de 120.000 m², el qual demostrava la importància de l'assentament en la resistència islàmica al llarg de la conquesta cristiana de Mallorca (1229-1232). Però necessitaven més diners per continuar i els aconseguiren per la via del Verkami. Han recaptat 5.625 euros, tot i que just en demanaven 3.000 per poder prosseguir les excavacions.

Documental La vida dolça

"El nostre protagonista és l'amo en Miquel, el forner del barri de la Calatrava de Palma", explicava la directora del documental Marta Alonso. Gravà la vida diària de Miquelet de la Pelleteria abans que es jubilàs (que féu, finalment, l'estiu de 2012). Aconseguiren 7.780 euros, després d'haver-ne demanat 7.000 per poder finançar l'enregistrament del film. Ja ha estat estrenat a la Calatrava i en altres indrets de Mallorca.