Publicitat
Publicitat

ARA Llegim

L'il·lustrador català David G. Forés il·lustrarà una antologia d'Edgar Allan Poe

Ha recaptat més de 56.000 euros per al projecte a través de la plataforma de micromecenatge Kickstarter

Queden menys de 24 hores perquè s'acabi el temps que l'il·lustrador català David G. Forés té per recaptar finançament per al seu darrer projecte, la il·lustració d'una antologia d'Edgar Allan Poe. El termini acaba aquest dimecres a les 10 del matí, però l'il·lustrador ja porta recaptats més de 56.000 euros, un 35% més que la quantitat que sol·licitava inicialment, 45.000 euros. Així, el projecte es troba finançat en un 135%.

Gairebé 900 mecenes donen suport al projecte, encapçalat per l'editorial catalana Play Attitude i, actualment, el sisè de l'Estat espanyol que més diners ha recaptat a la plataforma americana de micromecenatge Kickstarter. L'artista va estrenar-se en la plataforma buscant finançament per la seva última aposta: una antologia il·lustrada d'Edgar Allan Poe titulada 'Delirios de amor y muerte', que es publicarà en anglès i castellà.

David G. Forés és cofundador Play Attitude i entre els seus treballs destaca la il·lustració de diversos llibres de temàtica juvenil, com la saga 'Els colors oblidats'. Fa més de dos anys que està immers en l'adaptació dels relats d'Edgar Allan Poe.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF