Daniel Monzón, Agustí Villaronga i Marcello Fonte, entre els protagonistes del Festival de Cine Italoespanyol

La quarta edició de l'esdeveniment té lloc del 14 al 17 de juny a CineCiutat i acollirà l'estrena de la darrera pel·lícula de Ventura Pons, 'Be Happy'

La quarta edició del Festival de Cine italoespanyol durà a Palma personalitats de la primera línia del món cinematogràfic com Daniel Monzón, Agustí Villaronga i Marcello Fonte. El certamen té com a objectiu promocionar els treballs dels joves directors italians i espanyols, promoure les produccions entre els dos països i ser un punt de trobada per a realitzadors de prestigi, productors i distribuïdores. 

Daniel Monzón, guanyador del Goya a millor direcció l'any 2010 per 'Celda 211', impartirà una 'master class' amb els estudiants de l'Escola d'Arts Audiovisuals de Mallorca (CEF). El mateix dia, el 14 de juny, serà present a CineCiutat per compartir la projecció de la seva darrera pel·lícula, 'Yucatán'. 

Dues hores després, arribarà el plat fort del festival: l'homenatge a l'actor italià Marcello Fonte, guanyador de la Palma d'Or al millor actor a Canes 2018. A més, es projectarà 'Dogman', la pel·lícula amb la qual va obtenir el guardó. 

Homenatge a Agustí Villaronga

Dissabte es retrà homenatge al director mallorquí Agustí Villaronga en un acte al qual també assistiran la directora Gracia Querejeta i el productor Andrés Vicente Gómez. A més, es projectarà la darrera pel·lícula del Villaronga, 'Incerta glòria'.

El director de cinema català Ventura Pons ha escollit el festival per estrenar la seva darrera pel·lícula, 'Be happy', un musical rodat entre Londres, Catalunya i Mallorca. La 'première' tindrà lloc aquest diumenge i hi assistiran el director i els actors. 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF