Coes a la Misericòrdia per participar en un càsting de Netflix

La plataforma nord-americana cerca extres i figurants per a la sèrie 'White Lines', que es rodarà a Mallorca entre els mesos de juny i setembre 

Llargues coes en el càsting per participar en la sèrie 'White Lines' de Netflix. La jornada ha començat a les 10 h i acabarà cap a les 20 h, amb una hora de descans de 14 a 15 h. Abans d'iniciar-se el càsting, ja hi havia centenars de persones esperant a la porta de l'edifici, i només durant la primera hora hi han participat unes 500 persones, segons ha informat Mallorca Film Comission, que dona suport al rodatge.

En concret, se cerquen al·lots “moderns” de totes les ètnies i nacionalitats, d'entre 18 i 40 anys; ballarines de locals de festa; al·lots i al·lotes amb els cabells rossos o pèl-rojos; crupiers professionals, i dones i homes en general d'entre 35 i 80 anys.

Àlex Pina, creador de 'La casa de papel', escriu i produeix la sèrie per a Netflix amb la seva companyia Vancouver Media. Segons descriu la plataforma, la trama se centra en la investigació de la desaparició d'un discjòquei famós a Eivissa. Dues dècades després, el seu cos apareix, fet que impulsa la seva germana a viatjar cap a l'illa per intentar esbrinar què és el que va passar.

El rodatge es farà en diferents punts de Mallorca, entre el juny i el setembre.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF