El festival Cranc de Menorca confirma Black Lips com a cap de cartell internacional

La banda d'Atlanta actualment fa una gira per presentar el seu darrer àlbum, 'Sing in a world that’s falling apart', llançat a final de gener 

El Cranc Illa de Menorca Festival dona a conèixer un nou cap de cartell internacional que actuarà el proper mes de maig a Cala Figuera de Maó: els Black Lips, el grup de música rock d’Atlanta que s’ha convertit en un dels màxims exponents de la música de garage dels últims anys. Coneguts per oferir uns directes incendiaris, varen saltar a la fama l’any 2007 amb el disc Good bad not evil i es varen confirmar com un grup de referència amb el seu següent disc 200 million thousand. Ara arriben a Menorca per presentar el seu últim àlbum, Sing in a world that’s falling apart, llançat a final de gener.

Després d’aquest darrer anunci, el Cranc Illa de Menorca Festival 2020 -que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de maig a la Cala Figuera de Maó i al Claustre del Carme-, té un cartell amb noms d'alt nivell com Manel, Novedades Carminha, Joe Crepúsculo, Califato ¾, Holly Miranda, Maika Makovski i Bronquio, entre d'altres. 

Cultura local

El Cranc Festival va néixer per oferir la possibilitat de gaudir d’artistes de primer nivell a l’illa de Menorca. Així mateix, la organització vol també ser una plataforma de promoció per a la cultura local i la promoció dels joves talents. Entre els noms que s'han revelat del cartell, hi ha la internacional Maika Makovski; Maria Jaume, la cantautora guanyadora del concurs Sona9 2019; els també mallorquins Ombra, una banda de música indie i Enjoy & Division, el nou projecte de Pepe Arcade i Melohman. A més, falta per conèixer la banda menorquina guanyadora del concurs de bandes del Cranc, que també actuarà en la quarta edició del festival com a part del cartell del Cranc 2020. 

Més enllà de la programació de concerts, el festival ofereix altres activitats paral·leles, que s'aglutinen en quatre espais: el Cranc Pro, amb showcases, xerrades i networking; el Cranc Art, que tindrà diverses exposicions; el Cranc Market, un aparador per als comerços locals de l’illa, i el Cranc Kids, destinat al públic familiar.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF