El Consell de Mallorca destina 20.000 euros a subvencions per a entitats culturals

Les ajudes són per editar llibres, fonogrames i audiovisuals

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Cultura, ha obert una convocatòria de subvencions per a entitats dotada amb 20.000 euros, que servirà per editar llibres, fonogrames i audiovisuals. Es tracta d'un ajut que es treu cada any, però formava part d'una convocatòria més ampla. 

L'objectiu principal de la iniciativa és promoure i fomentar la dinamització, l’impuls i l’estimulació de projectes culturals fets pel teixit associatiu o organitzatiu cultural de Mallorca. Així, poden sol·licitar aquestes ajudes les entitats sense ànim de lucre que compleixin els requisits de la convocatòria. El projecte per al qual es demana l’ajuda ha de superar la puntuació mínima prevista en la convocatòria i s’ha de desenvolupar abans del 31 de desembre de 2020.
 
La convocatòria es va publicar al BOIB de dissabte 27 de juny i el termini per presentar les sol·licituds acaba el 17 de juliol. Es poden consultar les bases i més informació sobre la tramitació a la seu electrònica del Consell de Mallorca.
 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF