Publicitat
Publicitat

Música

El Concurs Barcelona Percussió omplirà de ritme els carrers de Barcelona

La novena edició del concurs, que tindrà lloc el 26 d'abril, ofereix més de cinc hores de percussió al carrer

Per novena vegada, el Concurs Barcelona Percussió arriba a Barcelona per omplir de ritme els carrers. Tindrà lloc el 26 d'abril a la tarda. L'inici de les eliminatòries serà a les 16.15 h, i l'entrega de premis, a les 22.00 h, i entre una cosa i l'altra, la cercavila i les finals.

El concurs comptarà amb dos recorreguts diferents i acabarà al parc del Guinardó. En total, oferirà més de cinc hores de percussió al carrer, amb la participació de 29 grups de percussió i 700 músics percussionistes procedents de diferents llocs de Catalunya, com Fills de la Flama (Hospitalet de Llobregat), Retumba (Barcelona) o Batinkat (Igualada).

Vint-i-nou grups, dues categories

Els grups participants competiran en dues categories: 11 grups ho faran en la categoria del món del foc –la que habitualment acompanya les festes de Catalunya vinculades al món del foc, com ara els balls de diables, bèsties i correfocs– i 18 en categoria lliure – on s'inclouen altres ritmes, sigui quina sigui la influència de la que beuen.

Ritme per a tothom

L'objectiu del Concurs Barcelona Percussió és oferir un espectacle de qualitat, gratuït i que apropi la percussió al públic en general. És per això que es presenta com un concurs gratuït i obert a tothom. Enguany, com a novetat, s'ha posat en marxa a través de la pàgina web un projecte de voluntaris del concurs perquè tothom que hi vulgui col·laborar pugui fer-ho. A més, també s’ha obert una iniciativa de micromecenatge a través de Verkami perquè tothom que vulgui hi pugui donar suport.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF