MÚSICA

Concha Buika i la Simfònica, per primera vegada junts en concert

L'actuació serà el divendres 23 de setembre al Pati de la Misericòrdia de Palma

L' Orquestra Simfònica de les Illes Balears s'uneix en concert amb la cantant Concha Buika en una actuació única que tindrà lloc aquest divendres 23 de setembre al pati de la Misericòrdia de Palma. La simbiosi entre aquests dos grans referents musicals de les Balears fusionarà el jazz, el flamenc i els sons llatins de Buika amb la música de la Simfònica.

En només tres dies les 800 invitacions per al concert d'aquest divendres, a les 21 hores, s’han exhaurit. La cantant palmesana Concha  Buika oferirà el seu primer concert juntament amb la Simfònica, "em tremolen els genolls de pensar que actuarem a la meva ciutat, estic molt emocionada. Després de gires tan llargues i destins tan llunyans, Mallorca s’enyora molt", ha declarat Concha Buika durant la presentació del concert que forma part de la programació de la Diada de Mallorca

La fusió entre l'orquestra i la polifacètica cantant encetarà la temporada de concerts de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que just acaba d'iniciar una campanya anomenada Abonaments de proximitat, que "reflecteix la vocació d'arribar a tothom i a tot arreu, amb els nous descomptes i possibilitats d'abonaments i la voluntat d'oferir qualitat a través de 15 programes, que van des del classicisme fins al segle XXI", esmenta l'Orquestra en un comunicat.

EDICIÓ PAPER 15/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF