MÚSICA

Concha Buika i l'Orquestra Simfònica per primera vegada junts

L'actuació tendrà lloc aquest dimecres 21 de juny a les vuit del vespre i serà de franc

Concha Buika i l' Orquestra Simfònica de les Illes Balears ofereixen un concert aquest dimecres, 21 de juny, a les 20 hores al Born de Palma. La cantant mallorquina oferirà el seu primer concert juntament amb la Simfònica amb un repertori variat dels seus millors títols.

El públic tindrà l'oportunitat de poder fruir de la fusió de la polifacètica Concha Buika amb els instruments i músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, una simbiosi entre dues institucions musicals de la cultura illenca amb peces de jazz, flamenc i música llatina.

Des de les institucions, com el Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma, celebren poder oferir el concert de la cantant que es va haver d'ajornar per la pluja el passat 23 de setembre i poder organitzar-lo de nou de manera gratuïta i a un indret tan representatiu.

Maria Concepción Balboa Buika, nascuda a Palma, ha estat envoltada de múltiples cultures al llarg de la seva vida. Buika té una gran varietat d’influències musicals, des del jazz i el flamenc pop fins a l’ànima i polirítmia africana. Els seus discos flueixen entre el pop, jazz, soul, reggae, afrobeat, R&B i el flamenc pop de rerefons. Diverses són les seves col·laboracions, entre els quals Pat Metheny, Anoushka Shankar, Chick Corea, Niño Josele, Bec i Chucho Valdés, Seal i Nelly Furtado.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF