Publicitat
Publicitat

'Star Wars. Episodi IX' ja té director: Colin Trevorrow

El director de l'exitosa 'Jurassic World' serà l'encarregat de tancar la tercera trilogia de la mítica saga el 2019

Colin Trevorrow ha estat confirmat com a director de 'Star Wars. Episodi IX'. El cineasta ha passat la prova de foc amb 'Jurassic World', que ha estat la tercera pel·lícula més taquillera de la història, i ha arrabassat així el lloc a 'The avengers: Age of Ultron' ('Vengadores: La era de Ultrón'). I això que Trevorrow era pràcticament un principiant. "Volíem treballar amb el Colin des de 'Safety not guaranteed' ['Seguridad no garantizada'], ha dit  en un comunicat la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy. "El poder d'aquesta pel·lícula juntament amb l'enorme èxit de 'Jurassic World' diu molt de les seves habilitats com a narrador i cineasta expert".

El gener del 2013 es va anunciar que J.J. Abrams dirigiria l'esperat retorn de la saga, l'episodi setè, 'The force awakens', que s'estrenarà el 18 de desembre del 2015. El juny del 2014 es va confirmar que  el director de 'Looper', Rian Johnson, s'encarregaria de l'episodi següent, que es llançarà el 26 de maig del 2017 i es titularà 'The brothers bloom'.

Finalment, Trevorrow serà al capdavant de l'última entrega de la tercera trilogia, que s'estrenarà el 2019. "Això no és una feina. És un seient en una foguera, envoltat d'un extraordinari grup de narradors, cineastes, artistes i artesans. M'han encarregat explicar noves històries per a una generació més jove, perquè es mereixen el que tots teníem, una mitologia pròpia. Ho farem mitjançant el que George Lucas ens va inculcar: la creativitat sense límits, la pura invenció i l'esperança", va afirmar el cineasta al mateix comunicat.

Els llibres que ens fan grans