El swing envairà els carrers de Ciutadella fins diumenge amb el Menorca Lindy Exchange

Divendres arranca la segona edició d'aquesta iniciativa, en què participaran diverses bandes i hi haurà actuacions a totes hores pels carrers de Ciutadella 

Ciutadella acollirà, a partir de demà i durant tot el cap de setmana, la segona edició del Menorca Lindy Exchange, una iniciativa emmarcada en el festival Jazz Obert que convertirà la ciutat en una gran festa. Els actes començaran demà a les 19 h amb el Tast de Jazz Steps a la plaça de les Palmeres.

Després, Bumpy Street Parade farà ballar els assistents a través de ritmes de swing. Posteriorment es durà a terme una cercavila fins a la plaça del Born. Però el plat fort tindrà la sala polivalent del Canal Salat com a protagonista, ja que a les 22 h arribarà el torn de la Swing Xalada Party, amb la participació de Topsy i Bumpy Roof Band. A la matinada, la Post Party s'apoderarà del Jazzbah, al port de Ciutadella. 

El despertar de dissabte anirà acompanyat de molta música. A migdia es realitzarà la segona cercavila d'aquestes jornades amb l'objectiu de crear l'ambient propici a la plaça dels Pins amb l'actuació de Topsy 'Els millors ritmes del swing a l'hora del vermut'. A la tarda, a les 19 h, Jack & Jill a la plaça de la Catedral, i a les 22 h, al Canal Salat, Vintage Party amb Bumpy Roof Band. Finalment, diumenge es farà la cloenda de la mostra a les 11.30 h, amb l'actuació de The Swing Crusaders, al pati del Seminari.

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF