CineCiutat s'alia amb el festival Majordocs i augmenta les recompenses de la campanya de micromecenatge

Quaranta persones hi han aportat 2.000 euros des que es va aprovar el decret d'alarma

El confinament no ha aturat l'onada de suports per salvar el CineCiutat: 40 persones han aportat 2.000 euros a la campanya de micromecenatge des que es va aprovar el decret d'alarma. A nou dies d'acabar la primera ronda d'aportacions, el cinema de l'Escorxador ha aconseguit un total de 65.015 euros.

A més a més, CineCiutat ha anunciat la col·laboració amb el Majordocs, el primer festival internacional de cinema documental a Mallorca, que havia de començar aquest dimarts i que el coronavirus ha obligat a ajornar.

Així, s'han incorporat dues recompenses més a la campanya: 'Festival Majordocs' (30 euros), que inclou un abonament per a quatre projeccions, una camiseta i el nom a la llista d'agraïments, i 'Festival Majordocs Premium' (75 euros), que inclou una acreditació per a tot el festival, una bossa i el nom a la llista d'agraïments.

Organitzat per la productora Mosaic, encapçalada per Miguel Eek, es tracta d'un projecte que vol "estimular una mirada crítica entorn del cinema de la realitat i provocar una experiència empàtica amb alguns dels temes claus de la nostra societat, així com descobrir a l'alumne els processos creatius dels autors", detallen.

EDICIÓ PAPER 31/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF