El film sobre el llegendari Chet Baker arriba de la mà de Menorca Jazz a Maó i Ciutadella

A partir de demà i fins dijous els cinemes de Menorca projectaran la pel·lícula 'Born to be Blue', una obra mestra del director Robert Budreau

El Festival Internacional de Jazz de Menorca arriba al món del cinema amb la projecció de 'Born to be Blue', un film fresc i diferent sobre un dels mites del jazz, el trompetista Chet Baker. Els anys 50 del segle passat, Baker, tot un mite als Estats Units d'Amèrica, representà el talent innat d'un estil musical que celebrava el naixement d'un nou referent. La seva vida desordenada jugà en contra de la seva figura, però no s'entén la seva globalitat sense aquest capítol vital. 

'Born to be Blue', interpretada per Ethan Hawke i Carmen Ejogo, és una pel·lícula de l'any 2015 dirigida per Robert Budreau, amb música de David Braid, Todor Kobakov i Steve London. La vida de Chet Baker estigué marcada per la seva dependència a les substàncies estupefaents. Ell mateix va reconèixer en diverses ocasions que les drogues l'ajudaven a tocar millor. Aquesta setmana arriba als cinemes de Menorca un film que a Espanya no va estrenar-se, tot i la crítica positiva dels experts que van visionar-la en reconeguts certàmens. 

Així, 'Born to be Blue' es podrà veure demà i dijous a les 20.30 h a l'Ocimax Multisalas de Maó, en el marc del Cine Club Ateneu. En canvi, els cinemes del Canal Salat a Ciutadella projectaran aquesta producció, dins del Cine Club Ciutadella, dimecres i dijous a les 20.30 h. 

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF