CINEMA

Se cerquen figurants per participar en la pel·lícula 'Formentera Lady'

El càsting tindrà lloc dimarts i dimecres, 7 i 8 de març, al Casal d'Entitats del Consell de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que la productora Sunrise Picture Films& TV Company amb la coproducció de La Perifèrica rodarà a Formentera la pel·lícula 'Formentera Lady', dirigida per Pau Durà i que tindrà com a actor principal José Sacristán. El Consell de Formentera dona suport a aquesta producció amb temes logístics i d'allotjament.

José Sacristán serà el protagonista de 'Formentera Lady'El càsting de figuració tindrà lloc dimarts i dimecres, 7 i 8 de març, al Casal d'Entitats del Consell de Formentera (carretera de la Mola Venda del Brolls, 53, al costat de l'àrea de Benestar Social i de la Policia Local). L'horari del càsting dels dos dies serà de 10 a 15 h i de 16 a 20 h.

En total es necessiten devers 100 figurants, que seran remunerats amb alta a la Seguretat Social, segons han explicat des de la productora, que asseguren que "cerquen ciutadans amb inquietuds artístiques i moltes ganes de participar en el projecte i que tinguin disponibilitat entre el 16 de març i el 4 d'abril, dates del rodatge a Formentera".

Els perfils requerits són: infants d'edats compreses entre 9 i 16 anys; dones i homes de 20 a 65 anys de l'illa; estrangers establerts a Formentera també de 20 a 65 anys. Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult i tenir DNI propi.

Sinopsi de 'Formentera Lady'


Ja s'han començat a revelar els primers detalls de la producció cinematogràfica, que serà protagonitzada per Samuel (José Sacristán), un home que arriba a la Formentera hippie dels anys 70 i encara hi continua. Viu a una casa sense llum i toca el banjo en un local de l'illa. Un dia rep la visita de la seva filla Anna i el seu net, Marc. Anna s'ha vist obligada a acceptar una feina a França i li deixa en Marc perquè se'n cuida. Convertit en una illa dins d'una altra illa,  Obligat a fer-se càrrec del seu nét de 10 anys, Samuel haurà d'aprendre a conviure amb un nin de 10 anys i, empès a revisar el seu passat, emprendrà un viatge crepuscular per les ombres del seu paradís.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF