Casa Planas llança la segona edició de les residències de recerca artística amb Goethe Institut

L'objectiu de la convocatòria és desenvolupar projectes que relacionin l'Arxiu Planas amb la cultura alemanya

Casa Planas anuncia la segona edició de residències de recerca artística, que impulsa en col·laboració amb el Goethe Institut. L'objectiu és desenvolupar i produir projectes innovadors que reflexionin sobre les relacions culturals entre l'Arxiu Planas i la cultura alemanya, tal com explica el centre palmesà en un comunicat.

Així, els projectes hauran de presentar una proposta vinculada a la cultura alemanya, ja sigui per referències artístiques, moments històrics o esdeveniments actuals o culturals. "Creim que és urgent traçar una nova cartografia cultural que, de manera inclusiva, analitzi les conseqüències culturals de la mobilitat global contemporània", apunten.

També es valoraran els projectes de mediació que tinguin un retorn social directe al camp de treball i al barri, o que estiguin relacionats amb la temàtica d'arxiu, postals, paisatge, turisme i memòria. En aquest programa es faciliten els contextos per a la creació, els espais de treball, els processos de recerca, les taules rodones i els laboratoris de cocreació, així com les trobades entre artistes, comissaris, col·lectius i professionals del sector.

Les sol·licituds es poden presentar fins dia 30 de juny, i les residències seran del 15 d'octubre al 27 de novembre d'enguany. La dotació és de 1.500 euros bruts més l'allotjament.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF